ogrbz
80+
- Reaksiyon skoru
- 131
kulaklık bu 3.500Tl ye alınır mı? başka öneriniz varmı?
Alınmaz cloud 3 bakkulaklık bu 3.500Tl ye alınır mı? başka öneriniz varmı?
Daha önce üst düzey kulaklıklar kullandım 6 ay önce sistemimi satarken kulaklığımıda sattım. 15 gün önce arkadaşımdan 1500 tl ye g435 aldım 2 el olarak kulaklık ses seviyesi olarak bana yeterli geldi ayrıca çok hafif kulaklık pedleri de rahat. Tek sıkıntısı mikrofonu arkadaşlarım dc de sesimin geriden geldiğini söylüyor ama ses seviyemi yükseltiklerinde çok da bir sıkıntı kalmıyor sıfır fiyatına değermi bilmiyorum ama 1500 tl ye gayet değer bi kulaklık benim için.kulaklık bu 3.500Tl ye alınır mı? başka öneriniz varmı?
ikinci el alabilirim aslında 3-3.5 bandına ikinci elde ne önerirsiniz steelseries nova 5 gördüm 3.300 TL'ye veriyordu faturası 2025 şubattı galibaDaha önce üst düzey kulaklıklar kullandım 6 ay önce sistemimi satarken kulaklığımıda sattım. 15 gün önce arkadaşımdan 1500 tl ye g435 aldım 2 el olarak kulaklık ses seviyesi olarak bana yeterli geldi ayrıca çok hafif kulaklık pedleri de rahat. Tek sıkıntısı mikrofonu arkadaşlarım dc de sesimin geriden geldiğini söylüyor ama ses seviyemi yükseltiklerinde çok da bir sıkıntı kalmıyor sıfır fiyatına değermi bilmiyorum ama 1500 tl ye gayet değer bi kulaklık benim için.
Daha önce üst düzey kulaklıklar kullandım 6 ay önce sistemimi satarken kulaklığımıda sattım. 15 gün önce arkadaşımdan 1500 tl ye g435 aldım 2 el olarak kulaklık ses seviyesi olarak bana yeterli geldi ayrıca çok hafif kulaklık pedleri de rahat. Tek sıkıntısı mikrofonu arkadaşlarım dc de sesimin geriden geldiğini söylüyor ama ses seviyemi yükseltiklerinde çok da bir sıkıntı kalmıyor sıfır fiyatına değermi bilmiyorum ama 1500 tl ye gayet değer bi kulaklık benim için.
knk ben kullanıyorum. artıları, gayet hafif dışarıdada kullanılabiliyor kulağı rahatsız etmiyor. eksileri, bir süre sonra bazı usb portlarında fazla süre kaldığında cızırtı problemi oluşabiliyor, kulaklığın üstünde ki kafalık yerindeki çubuk tarzı şeylerden biri ben de kırıldı ki aynı sorunu yaşayan farklı kişilerde gördüm. açıkçası eğer ki gündelik hayatta da kullanmak istiyorum derseniz alabilirsiniz, ama tek amacınız oyun ise yine düşünebilirsiniz ama daha iyi bir model varsa onu da alabilirsinizkulaklık bu 3.500Tl ye alınır mı? başka öneriniz varmı?
Razer Blackshark V2 Hyperspeed alınır mı? 4.200 tl hepsiburadada ve hepsiburadada iyizico kullanılabiliyormu?knk ben kullanıyorum. artıları, gayet hafif dışarıdada kullanılabiliyor kulağı rahatsız etmiyor. eksileri, bir süre sonra bazı usb portlarında fazla süre kaldığında cızırtı problemi oluşabiliyor, kulaklığın üstünde ki kafalık yerindeki çubuk tarzı şeylerden biri ben de kırıldı ki aynı sorunu yaşayan farklı kişilerde gördüm. açıkçası eğer ki gündelik hayatta da kullanmak istiyorum derseniz alabilirsiniz, ama tek amacınız oyun ise yine düşünebilirsiniz ama daha iyi bir model varsa onu da alabilirsiniz
hocam kulaklık gayet güzel alınır. hepsiburada da iyizcio kullanılıyor mu bilmiyorumRazer Blackshark V2 Hyperspeed alınır mı? 4.200 tl hepsiburadada ve hepsiburadada iyizico kullanılabiliyormu?