Yardım Logitech g435 mikrofon kalitesi

Cemil37

80+
Reaksiyon skoru
1
Dün Teknosadan g435 kulaklığı aldım pc bağlantısını yaptığımda mikrofon kalitesi bana çok zayıf geldi bu mikrofona herhangi bir ayar yapmam mümkün mu kullananlar var mi acaba bu ürünü?

Aynısını bende kablosuz kulaklık ihtiyacım olduğundan almak istiyordum ancak izlediğim incelemelerde mikrofonunu beğenmedim almadım.Mikrofonun uzamaması kulaklığın üzerinde sabit olması nedeniyle sesleri yakalaması zorlaşıyor bence o nedenle G733 olanını almayı düşünüyorum ben.
Belki ses kartı veya ayarlar ile biraz daha iyileştirilebilir ancak bu konuda yeterli bilgim yok.

Aynısını bende kablosuz kulaklık ihtiyacım olduğundan almak istiyordum ancak izlediğim incelemelerde mikrofonunu beğenmedim almadım.Mikrofonun uzamaması kulaklığın üzerinde sabit olması nedeniyle sesleri yakalaması zorlaşıyor bence o nedenle G733 olanını almayı düşünüyorum ben.
Belki ses kartı veya ayarlar ile biraz daha iyileştirilebilir ancak bu konuda yeterli bilgim yok.
Windows ses denetim masasına baktığım kadarıyla ayarlanabilir bir şey göremedim mikrofon adına

Aşağı yukarı 1 yıldır kullanıyorum discordda konuşma amaçlı kullanıyorum. Ayrıca telefon ile dışarı çıktığımda müzik dinlemek için kullanıyorum. Mikrofon kalitesi pek iyi olduğu söylenemez çünkü ortam seslerini gereğinden fazla alıyor. İş görür diyebilirim. :D

Aşağı yukarı 1 yıldır kullanıyorum discordda konuşma amaçlı kullanıyorum. Ayrıca telefon ile dışarı çıktığımda müzik dinlemek için kullanıyorum. Mikrofon kalitesi pek iyi olduğu söylenemez çünkü ortam seslerini gereğinden fazla alıyor. İş görür diyebilirim. :D
Şu anki fiyatına göre mikrofonu bu halinden biraz daha iyi düşünmüştüm çok kötü değil ama düşündüğümden biraz daha kötü bende iade ettim ürünü sanırım üstüne biraz daha para koyup g733 veya mikrofonu içe gömük yerine kollu olan farklı kulaklıklara bakıcam

G733 daha iyidir kesinlikle. Katılıyorum mikrofonu bu fiyata kesinlikle daha iyi olmalıydı bence en azından çıkartılıp takılabilir olmalıydı ama ben hem telefon ile bluetooth özelliğini kullandığım hemde wireless i pcde kullandığımdan yöneldim. Mikrofonu iyi olsun diyorsanız başka modele yönelmeniz daha iyi olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,661
Üyeler
186,654
Son üye
hasandrgn
Geri