Öneri Logitech G502 Lightspeed alınır mı?

Viper güzel gibi de şarj standı ayrı olarak mo satılıyor
Post automatically merged:

Laptopda Kullanacağım modeli de
Zephyrus g15
listede almanı en istemediğim mouse viper ultimedeydi çünkü malzeme kalitesi fiyatına göre ortalama seviyede ve skatezleri çok kötü. onun cyberpunk edition versiyonu var bulabilirsen onu al onun kaplaması ve skatezleri daha kaliteli. bütün viper ultimatelerde ayrı satılmıyor bu arada incelemelerine bak

Tamamdır teşekkür ederim

Güzel mouse, ben memnunum. Oyun için ağır olduğunu söyleniyor bilginiz olsun. Ben sensör ve kullanım olarak çok beğendim. Epey zam gelmiş aldıktan sonra.
Yaklaşık 7 sene, 2 tane kablolu modelini kullandım, 1.si yıpranınca 2.olarakta aynısından aldım ve aşırı memnundum. Oyun içinde fazlasıyla yeterli bir model. Sadece dediğiniz gibi yeni nesil mauslara nazaran biraz ağır ama reflekslere pek etti ettiğini düşünmüyorum.

Yaklaşık 7 sene, 2 tane kablolu modelini kullandım, 1.si yıpranınca 2.olarakta aynısından aldım ve aşırı memnundum. Oyun içinde fazlasıyla yeterli bir model. Sadece dediğiniz gibi yeni nesil mauslara nazaran biraz ağır ama reflekslere pek etti ettiğini düşünmüyorum.

Bende etkisini görmedim. FPS oyun oynamadığımdan olabilir, genelde bu tür yorumlar gördüğümden bilgilendirmek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,186
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri