attım bakTavsiyeniz nedir
sistemin iyiyse viper 8k hz'ide listeye ekleattım bak
Viper güzel gibi de şarj standı ayrı olarak mo satılıyorattım bak
Laptopda Kullanacağım modeli deattım bak
Post automatically merged:
sistemin iyiyse viper 8k hz'ide listeye ekle
listede almanı en istemediğim mouse viper ultimedeydi çünkü malzeme kalitesi fiyatına göre ortalama seviyede ve skatezleri çok kötü. onun cyberpunk edition versiyonu var bulabilirsen onu al onun kaplaması ve skatezleri daha kaliteli. bütün viper ultimatelerde ayrı satılmıyor bu arada incelemelerine bakViper güzel gibi de şarj standı ayrı olarak mo satılıyor
Post automatically merged:
Laptopda Kullanacağım modeli de
Zephyrus g15
Yaklaşık 7 sene, 2 tane kablolu modelini kullandım, 1.si yıpranınca 2.olarakta aynısından aldım ve aşırı memnundum. Oyun içinde fazlasıyla yeterli bir model. Sadece dediğiniz gibi yeni nesil mauslara nazaran biraz ağır ama reflekslere pek etti ettiğini düşünmüyorum.Güzel mouse, ben memnunum. Oyun için ağır olduğunu söyleniyor bilginiz olsun. Ben sensör ve kullanım olarak çok beğendim. Epey zam gelmiş aldıktan sonra.
Yaklaşık 7 sene, 2 tane kablolu modelini kullandım, 1.si yıpranınca 2.olarakta aynısından aldım ve aşırı memnundum. Oyun içinde fazlasıyla yeterli bir model. Sadece dediğiniz gibi yeni nesil mauslara nazaran biraz ağır ama reflekslere pek etti ettiğini düşünmüyorum.