- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Emin misin epey mi zortladıkablo ile kullanılamıyor
Emin misin epey mi zortladıkablo ile kullanılamıyor
sen sorunca şüphelenip şarj kablosuyla pcye bağlanıp de denedim yine olmadı sadece kablosuz kullanılıyor sanırım ( ya da ben beceremedim )Emin misin epey mi zortladı
Epey zortladı sanırım yasen sorunca şüphelenip şarj kablosuyla pcye bağlanıp de denedim yine olmadı sadece kablosuz kullanılıyor sanırım ( ya da ben beceremedim )
zortladı derken ne demek istediğini anlamadımEpey zortladı sanırım ya
Balon patladı, yanlış bilgi vermiş anlamında. Epey sitesinde kullanılır gözüküyorzortladı derken ne demek istediğini anlamadım
Hocam epeyden kulaklık bakmayın Allah aşkına kaç defa söylemek gerekiyor. Epeyden sadece fiyat karşılaştırın, bir de telefon özelliklerine falan bakın o kadar. Başka her şeyde bilgileri saçma sapan, bir de puanlandırması yok mu beni benden alıyor...Balon patladı, yanlış bilgi vermiş anlamında. Epey sitesinde kullanılır gözüküyor
Telefon gibi özellik bakmaya giriyorum ama onda da telefonda olduğu gibi hata çıkabiliyor, ilginç. Özellikle laptop puanlandırmaları çok komikHocam epeyden kulaklık bakmayın Allah aşkına kaç defa söylemek gerekiyor. Epeyden sadece fiyat karşılaştırın, bir de telefon özelliklerine falan bakın o kadar. Başka her şeyde bilgileri saçma sapan, bir de puanlandırması yok mu beni benden alıyor...