g733 kullanıyorum ses kasma ve mic kalitesi olarak bence baya kaliteli ama ses tekeri bende bozuldu servise yollayınca direkt yenisini verdiler onda da bozuldu 2021 Aralıktan beri kullanıyorumfps oyunlari, rank immo
hangisi alinir? gonlum g733 den yana ama razerlardan biri daha iyiyse bilgilendirin lutfen.
baska onerilere de acigim butce 5k
hocam daha once razer kraken x vardi bende, acarken gorselde isaretledigim yerden kirildi o yuzden razer kulaklik almaya cekiniyorum acikcasi. benimde gonlum g733 den yanag733 kullanıyorum ses kasma ve mic kalitesi olarak bence baya kaliteli ama ses tekeri bende bozuldu servise yollayınca direkt yenisini verdiler onda da bozuldu 2021 Aralıktan beri kullanıyorum
razer ekipmanlarını hiç kullanmadım yorum yapamam ama klavye dışında birçok logitech ürünü kullandım kendi açımdan hepsi tatmin etti açıkçası. nedendir bilmiyorum razer bana hitap etmiyorhocam daha once razer kraken x vardi bende acarken gorselde isaretledigim yerden kirildi o yuzden razer kulaklik almaya cekiniyorum acikcasi. benimde gonluk g733 den yana
pembe rengi o satıcı da tırt geldi biraz. amazon geçen hafta 3kya sattı siyahını çok iyiydihala ayni fiyatta hocam
g733 kullanıyorum ses kasma ve mic kalitesi olarak bence baya kaliteli ama ses tekeri bende bozuldu servise yollayınca direkt yenisini verdiler onda da bozuldu 2021 Aralıktan beri kullanıyorum
izledigim videolarda mik kalitesine laf ediyorlar. (pek onemli degil benim icin)locitik
amazon nere bu saticilar nere. ozellikle urunun kronik sorunlari varken...hala ayni fiyatta hocam
haklisiniz hocam benim dikkatsizligim.pembe rengi o satıcı da tırt geldi biraz. amazon geçen hafta 3kya sattı siyahını çok iyiydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
barracuda kullanıyorum pembe dert değil dersen mis gibi
barracuda da ne gibi kronik sorunlar var ona gore listeden cikartayimamazon nere bu saticilar nere. ozellikle urunun kronik sorunlari varken...