Neler Yeni

Çözüldü✓ Logitech G733 v Razer blackshark v2 pro

skibidpat

80+
Bu 2 kulakligi begendim aslinda g733 de okaydim ama mic ses kalitesi sanki blacksharkin daha iyi gibi ve 1k para fark var ondna blacksharktan yanayim ama sizin de goruslerinizi sormak istedim %90 pc basinda kullanacagim mic kalitesi benim icin onemli genelde oyun vs icin kullanacagim daha iyi oneriniz varsa(fikriniz olmayan kulakliklar onermeyin lutfen cidden arastirdiginiz artisini eksisini bildiginiz kulaklik onerin)

Butce 4k Dan asagi olursa iyi olur

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Bu 2 kulakligi begendim aslinda g733 de okaydim ama mic ses kalitesi sanki blacksharkin daha iyi gibi ve 1k para fark var ondna blacksharktan yanayim ama sizin de goruslerinizi sormak istedim %90 pc basinda kullanacagim mic kalitesi benim icin onemli genelde oyun vs icin kullanacagim daha iyi oneriniz varsa(fikriniz olmayan kulakliklar onermeyin lutfen cidden arastirdiginiz artisini eksisini bildiginiz kulaklik onerin)

Butce 4k Dan asagi olursa iyi olur
Steelseries Arctis Nova 4'ü önerebilirim. Ben Nova 7 kullanıyorum. Birbirine benzer kulaklıklar. Mikrofon olarak razerın gerisinde kalırlar ama. Ve Ekolayzer ayarı yapmadan kullanamazsın. ama ekolayzer ayarı yaptıktan sonra ses kalitesi, bassları vs çok güzel kulaklık.

Talha_

80+
Hocam yaşınızı öğrenebilir miyim sırf meraktan soruyorum. Özelden de cevap verebilirsiniz önemli değil.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
blackshark v2x kullanıyorum, ekonomik modeli. Mikrofonu fiyat aralığına göre bir numara. Pro'sunu sen düşün 😁

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Göksel Gündüz
O fiyata bulabileceğin en iyi mikrofonlu kulaklık Razer'da. İncelemelerde en iyi 2.kulaklık olarak görünüyor mikrofon kaltiesi olarak. Hatta Razer'ın v3 versiyonlu kulaklıları bile daha düşük puan almış.

Screenshot_1.png

Top Bottom