Neler Yeni

LOGİTECH MOMO DİREKSİYON SETİ ÇOKMU ESKİ?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar alınır mı? Ortalama 500 tl fiyatı var çokmu eski? Birde sorunu vb varmı olanlar memnun mu? Birde ortalama 1000 tl fiyata Logitech driving force gt var o nasıldır ? Ayrıca maksimum 1000 tl ye direksiyon önerilerine açığım ets,forza, assetto corsa vb oynamak için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar alınır mı? Ortalama 500 TL fiyatı var çokmu eski? Birde sorunu vb varmı olanlar memnun mu? Birde ortalama 1000 TL fiyata Logitech driving force gt var o nasıldır ? Ayrıca maksimum 1000 TL ye direksiyon önerilerine açığım ets,forza, assetto corsa vb oynamak için
Bir konuda 4 soru sormuşum o.O2

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Arkadaşlar alınır mı? Ortalama 500 TL fiyatı var çokmu eski? Birde sorunu vb varmı olanlar memnun mu? Birde ortalama 1000 TL fiyata Logitech driving force gt var o nasıldır ? Ayrıca maksimum 1000 TL ye direksiyon önerilerine açığım ets,forza, assetto corsa vb oynamak için
12,13 senelik bildiğim kadarıyla,bence paranız varsa driving force gt alın en azında 900 derece hissiyatını yaşarsınız.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12,13 senelik bildiğim kadarıyla,bence paranız varsa driving force gt alın en azında 900 derece hissiyatını yaşarsınız.
Evet, momonun kutusunda ps2 uyumlu yazıyor. Logitech driving force gt 1000 tl değermi? Sorunu vb varmı

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sorun yok ancak bildiğim kadarıyla dönüşlerde hafif gıcırtılı çalışıyor g27 ye göre.
G27 baktım adamlar 2000-2500 tl yazmışlar ya utanmasalar g29 ile aynı fiyatta neredeyse

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Dfgt alınır ben kullanıyorum forza da çok keyifli olmasa da assetto Corsa ve ETS 2 harika hissettiriyor

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum eğer oyun oynarken kulaklık takarım diyorsan dfgt alabilirsin,yok ben normal bir şey istiyorum dersende momo al geç.
Dfgt ile kulaklık takmanın alakası ses yapması mı?

Dfgt alınır ben kullanıyorum forza da çok keyifli olmasa da assetto Corsa ve ETS 2 harika hissettiriyor
Zaten forza için genelde direksiyon seti önerilmiyor tam olarak simülasyon oyunu olmadığı için.

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.

Zaten forza için genelde direksiyon seti önerilmiyor tam olarak simülasyon oyunu olmadığı için.
Evet,hepsinde ses olacak diye bir şey yok ama olursa anlamında söyledim.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet,hepsinde ses olacak diye bir şey yok ama olursa anlamında söyledim.
Teşekkürler, dfgt alınır diyorsunuz yani? Onun üzerine yoğunlaşacağım üzerine Logitech logosu yok onuda ben yapıştırırım 🤭

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik

Aynen the crew ve NFS de aynı şekilde keyifli olmuyor. Arkadaş muhtemelen direksiyon sesli olduğu için kulaklık önermiş

Top Bottom