evet elden almayı düşünüyorum konya afyon ısparta buralarda bulabilirsem alırımElden almayı mı düşünüyorsunuz hocam? düşünüyorsanız nerede yaşıyorsunuz
nerde 8100Hocam g29 8100 lira civarı var ama g27 isterseniz ona da bakabilirsiniz
Hocam g29 8100 lira civarı var ama g27 isterseniz ona da bakabilirsiniz
g 27 yede baktım bu arada ama 6 7 k istiyorlar ona o parayı vericeğime g29 alırım yaniBu arada h vites isterseniz g27 alınız g29 fiyatları yükseliyor öyle ya da g29 alıp ileride h vites alabilirsiniz
8100 olanında shifteri yokusta bunların tarihlerine baktınmı nerdeyse 9 10 ay olmuş onlara yazmaya gerek bile duymadım
8100 olanında shifteri yokusta bunların tarihlerine baktınmı nerdeyse 9 10 ay olmuş onlara yazmaya gerek bile duymadım
usta bunların tarihlerine baktınmı nerdeyse 9 10 ay olmuş onlara yazmaya gerek bile duymadım
burda da var biri temiz 4k ya satıyor ama vites yok debriyaj yok bilemedimValla hocam bakacaksın araştıracaksın bende dfgt var rahat 10 kişiye mesaj yazdım 1-2 kişi dönüş sağladı fiyatta anlaşamadık sonraki gün öylesine bakayım dedim tertemiz dfgt buldum çöktüm hemen
usta bunların tarihlerine baktınmı nerdeyse 9 10 ay olmuş onlara yazmaya gerek bile duymadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
8100 olanında shifteri yok
8100 olanında shifteri yok
sizce 15 ay garantili g29 10 k ya alınır mı? shifterli
burda da var biri temiz 4k ya satıyor ama vites yok debriyaj yok bilemedim