Çoğu yorumda sesi az verdiğini okudum kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi ?
Veya bu fiyat bandında öneriler sunabilir mi ses seviyesi yüksek olan kulaklıklar önceliğim.
Harici bir ses kartım yok hocam anakartım imzamdaki.bunu önereblirim eğer kendi ses kartın iyiyse normal alpha yı da alabilirsin.HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.841,94 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ses seviyesi ne durumdaydı hocam bazıları çok kısık ve boğul geldiğini söylemiş kafama takılan bu oldu en çok.2. elden 6 gün kullanılmışını 700 liraya aldığım ürün.
Blackshark V2 X'den daha iyiymiş malzeme kalitesi ve ses konusunda, aynı zamanda Void Elite'den de.
Eğer ikinci el almak isterseniz uygun ürünler var, ama kalkıpta 1200 verilir mi dersen tartışılır.
Vallaha Cumartesi verdi kargoya, bugün gün içinde şubeye gelir gider alırım.Harici bir ses kartım yok hocam anakartım imzamdaki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses seviyesi ne durumdaydı hocam bazıları çok kısık ve boğul geldiğini söylemiş kafama takılan bu oldu en çok.
Tamamdır hocam tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum teşekkürler.Vallaha Cumartesi verdi kargoya, bugün gün içinde şubeye gelir gider alırım.
Eğer etiketlersen öğleden sonra sorularını cevaplayabilirim.
Fury x aldım ben onun yerine , 2 . Yi de kardeşime aldım şuan dağıtımda. Paran varsa dert değil ise o kadar para vermek al. Ama 1300 tl ye onu almak yerine fury x de beklentinin karşılıyor. Sadece biri rampage , ve kablosuz. biri Logitech marka takıntın yok ise fury x ses konusunda her türlü seni tatmin eder.Çoğu yorumda sesi az verdiğini okudum kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi ?
Veya bu fiyat bandında öneriler sunabilir mi ses seviyesi yüksek olan kulaklıklar önceliğim.
Hocam rampage markasına aldığım ürünlerde uzun vadede yaşadığım sorunlardan ötürü yanaşmama kararı aldım.Fury x aldım ben onun yerine , 2 . Yi de kardeşime aldım şuan dağıtımda. Paran varsa dert değil ise o kadar para vermek al. Ama 1300 TL ye onu almak yerine fury x de beklentinin karşılıyor. Sadece biri rampage , ve kablosuz. biri Logitech marka takıntın yok ise fury x ses konusunda her türlü seni tatmin eder.
Hocam rampage markasına aldığım ürünlerde uzun vadede yaşadığım sorunlardan ötürü yanaşmama kararı aldım.
Elime ulaştı şuan hattaİnceleme - Fury X , HyperX Cloud Alpha S , Logitech G Pro X ,HyperX Cloud II // Ayrıntılı karşılaştırma \\
Merhaba arkadaşlar 3 kulaklığı da deneyen, deneyimleyen birisi olarak forumda da bu yüzden tek kişi olaraktan ve arkadaşların isteği üzerine bu konuyu açmak istiyorum...forum.donanimarsivi.com
Burda incelememde var. Rampage olarak bakma olaya , furylevel takma adıyla ömer faruk diye bir kardeşimiz rampage marka adı altında , kendisi yaptırıyor bu kulakları , sadece marka olarak rampage yani. Bi deneme şansı ver derim fury x e.
kulaklık iyi de tasarımı kötü benceElime ulaştı şuan hatta
Ben bile görmüyorum kafamda sallamışım tasarımı ... ses deneyimi çok iyi olması yeterli benim için , ve de kablosuzkulaklık iyi de tasarımı kötü bence