bu mesajla silver olucaksın galibaBen bile görmüyorum kafamda sallamışım tasarımı ... ses deneyimi çok iyi olması yeterli benim için , ve de kablosuz
bu mesajla silver olucaksın galibaBen bile görmüyorum kafamda sallamışım tasarımı ... ses deneyimi çok iyi olması yeterli benim için , ve de kablosuz
deneyimlerime göre ben fury x e karar kıldım tabii ki başka rampage kulaklıklarda kullandım veya rampage ürünleri kullandım ama onları önermiyorum şahsen.Hayırlı olsun hocam ama dediğim gibi düşünmüyorum ön yargıdan çok deneyim benimki
Şubeme geldi gözüküyor, arayıp sordum hayır adınıza herhangi bir kargo yok dendi.Hocam geldi mi kullanabildiniz mi ?
Kendim aldım Fury X, ses ayrıştırması dışında -müzikten bahsediyorum- gayet güzel 600TL için. Ama şahsi olarak Pro X yerine tercih etmem diye düşünüyorum. Kişinin ses hassasiyetine göre değişiyor bu olay biraz.Fury x aldım ben onun yerine , 2 . Yi de kardeşime aldım şuan dağıtımda. Paran varsa dert değil ise o kadar para vermek al. Ama 1300 TL ye onu almak yerine fury x de beklentinin karşılıyor. Sadece biri rampage , ve kablosuz. biri Logitech marka takıntın yok ise fury x ses konusunda her türlü seni tatmin eder.
Tırnaklarımı kemiriyorum, Yurtiçi getirsin kulaklığımı diye.Kendim aldım Fury X, ses ayrıştırması dışında -müzikten bahsediyorum- gayet güzel 600TL için. Ama şahsi olarak Pro X yerine tercih etmem diye düşünüyorum. Kişinin ses hassasiyetine göre değişiyor bu olay biraz.
Pahalı bir ürün alınca evin içinde sağa sola gidip, aynı saat içerisinde 10 kez takip sistemine F5 atmayı sadece sen yapmıyorsun emin olTırnaklarımı kemiriyorum, Yurtiçi getirsin kulaklığımı diye.
Ben kullandım dediğim gibi kendi paramla aldığım için bi değerlendirme yaptım. 1300 tl İlk kulaklığın sesi bu olmamalı dedim. Peşine Cloud alpha S aldım. O daha beter g pro x den. G pro x alınır alınmaz demiyorum. Ama ben şahsen 1300 tl verip kullanmam g pro x i ki kullanmadım da zaten. İşim gereği bana para kazandırıyorsa düşünürüm tabi. Ama zevk için tercih etmedim yani o paraya yazık o ürün için. (Kendi görüşüm)Kendim aldım Fury X, ses ayrıştırması dışında -müzikten bahsediyorum- gayet güzel 600TL için. Ama şahsi olarak Pro X yerine tercih etmem diye düşünüyorum. Kişinin ses hassasiyetine göre değişiyor bu olay biraz.
Tamamdır hocam teşekkürler görüşmek üzereŞubeme geldi gözüküyor, arayıp sordum hayır adınıza herhangi bir kargo yok dendi.
Yarın sabah dağıtıma çıkar muhtemelen, çıkmazsa ben gidip alacağım, yarın görüşürüz
Doğrudur hocam desibel olarak rampage baya yüksek ama beni saatlerce oyunca yoracak bi yükseklikte istemiyorum sonuçta pahallı ürün malzeme kalitesi olsun oyuncuyu düşünmek olsun çok daha iyi oluyorlar uzun kullanımda özellikle furx kötüdür değildir demiyorum ama tecrübe ettiğim özellikle kulaklıkta paraya kıymak gerekiyor uzun kullanım için.Ben kullandım dediğim gibi kendi paramla aldığım için bi değerlendirme yaptım. 1300 TL İlk kulaklığın sesi bu olmamalı dedim. Peşine Cloud alpha S aldım. O daha beter g pro x den. G pro x alınır alınmaz demiyorum. Ama ben şahsen 1300 TL verip kullanmam g pro x i ki kullanmadım da zaten. İşim gereği bana para kazandırıyorsa düşünürüm tabi. Ama zevk için tercih etmedim yani o paraya yazık o ürün için. (Kendi görüşüm)
Hevesin kırılmasın sıkıntı yok ileride bu kadarına gerek yokmuş diyeceksinTamamdır hocam teşekkürler görüşmek üzere
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğrudur hocam desibel olarak rampage baya yüksek ama beni saatlerce oyunca yoracak bi yükseklikte istemiyorum sonuçta pahallı ürün malzeme kalitesi olsun oyuncuyu düşünmek olsun çok daha iyi oluyorlar uzun kullanımda özellikle furx kötüdür değildir demiyorum ama tecrübe ettiğim özellikle kulaklıkta paraya kıymak gerekiyor uzun kullanım için.