Neler Yeni

Yardım Logitech PRO X alınır mı ?

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Hayırlı olsun hocam ama dediğim gibi düşünmüyorum ön yargıdan çok deneyim benimki
deneyimlerime göre ben fury x e karar kıldım tabii ki başka rampage kulaklıklarda kullandım veya rampage ürünleri kullandım ama onları önermiyorum şahsen.

hayırlısı olsun paran varsa al madem :D

• Beğen
Reaksiyonlar: mm33

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Vallaha Cumartesi verdi kargoya, bugün gün içinde şubeye gelir gider alırım.
Eğer etiketlersen öğleden sonra sorularını cevaplayabilirim.
Hocam geldi mi kullanabildiniz mi ?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam geldi mi kullanabildiniz mi ?
Şubeme geldi gözüküyor, arayıp sordum hayır adınıza herhangi bir kargo yok dendi.
Yarın sabah dağıtıma çıkar muhtemelen, çıkmazsa ben gidip alacağım, yarın görüşürüz :D

• Beğen

T.P.G.

80+ Titanium
Fury x aldım ben onun yerine , 2 . Yi de kardeşime aldım şuan dağıtımda. Paran varsa dert değil ise o kadar para vermek al. Ama 1300 TL ye onu almak yerine fury x de beklentinin karşılıyor. Sadece biri rampage , ve kablosuz. biri Logitech marka takıntın yok ise fury x ses konusunda her türlü seni tatmin eder.
Kendim aldım Fury X, ses ayrıştırması dışında -müzikten bahsediyorum- gayet güzel 600TL için. Ama şahsi olarak Pro X yerine tercih etmem diye düşünüyorum. Kişinin ses hassasiyetine göre değişiyor bu olay biraz.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kendim aldım Fury X, ses ayrıştırması dışında -müzikten bahsediyorum- gayet güzel 600TL için. Ama şahsi olarak Pro X yerine tercih etmem diye düşünüyorum. Kişinin ses hassasiyetine göre değişiyor bu olay biraz.
Tırnaklarımı kemiriyorum, Yurtiçi getirsin kulaklığımı diye.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Ben kullandım dediğim gibi kendi paramla aldığım için bi değerlendirme yaptım. 1300 tl İlk kulaklığın sesi bu olmamalı dedim. Peşine Cloud alpha S aldım. O daha beter g pro x den. G pro x alınır alınmaz demiyorum. Ama ben şahsen 1300 tl verip kullanmam g pro x i ki kullanmadım da zaten. İşim gereği bana para kazandırıyorsa düşünürüm tabi. Ama zevk için tercih etmedim yani o paraya yazık o ürün için. (Kendi görüşüm)

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Şubeme geldi gözüküyor, arayıp sordum hayır adınıza herhangi bir kargo yok dendi.
Yarın sabah dağıtıma çıkar muhtemelen, çıkmazsa ben gidip alacağım, yarın görüşürüz :D
Tamamdır hocam teşekkürler görüşmek üzere :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullandım dediğim gibi kendi paramla aldığım için bi değerlendirme yaptım. 1300 TL İlk kulaklığın sesi bu olmamalı dedim. Peşine Cloud alpha S aldım. O daha beter g pro x den. G pro x alınır alınmaz demiyorum. Ama ben şahsen 1300 TL verip kullanmam g pro x i ki kullanmadım da zaten. İşim gereği bana para kazandırıyorsa düşünürüm tabi. Ama zevk için tercih etmedim yani o paraya yazık o ürün için. (Kendi görüşüm)
Doğrudur hocam desibel olarak rampage baya yüksek ama beni saatlerce oyunca yoracak bi yükseklikte istemiyorum sonuçta pahallı ürün malzeme kalitesi olsun oyuncuyu düşünmek olsun çok daha iyi oluyorlar uzun kullanımda özellikle furx kötüdür değildir demiyorum ama tecrübe ettiğim özellikle kulaklıkta paraya kıymak gerekiyor uzun kullanım için.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Tamamdır hocam teşekkürler görüşmek üzere :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğrudur hocam desibel olarak rampage baya yüksek ama beni saatlerce oyunca yoracak bi yükseklikte istemiyorum sonuçta pahallı ürün malzeme kalitesi olsun oyuncuyu düşünmek olsun çok daha iyi oluyorlar uzun kullanımda özellikle furx kötüdür değildir demiyorum ama tecrübe ettiğim özellikle kulaklıkta paraya kıymak gerekiyor uzun kullanım için.
Hevesin kırılmasın sıkıntı yok ileride bu kadarına gerek yokmuş diyeceksin 😁

Ama hevesin kaçmadan siparişini ver sen bence. Kararın kesin zaten senin belli , tekrardan hayırlı olsun diyelim. İçine sinmezse hemen geri ver ama bekletme.

• Beğen

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bunu alacağınıza ROG DELTA şu sıralar çok fazla indirime giriyor. Onu alırım. Konuda bahsi geçen tüm kulaklıkları 10'a katlayıp, 100'e böler.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,422
Üyeler
165,353
Son üye
ka10
Top Bottom