Çözüldü✓ Logitech superlight 2 de bağlantı sorunu

SergOrman

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese merhabalar.yeni aldığım logitech g pro x superlight 2 mouse da bir takım problemler yaşıyorum.iade ve değişim öncesi sizlerden bilgi almak istedim.
kablosunu çıkartıp wireless moda geçtiğim de sürekli bir şekilde bağlantı kopop tekrar bağlanıyor.acaba bir şeyleri mi yanlış kurdum bağladım hiç bir fikrim yok.usb girişlerinin hepsini tek tek denememe rağmen sonuç aynı.

Kasanın önünde USB 2.0 girişi varsa orayı dene. Hiç uygulamasına baktın mı güncelleme var mı?
hocam uygulama güncel.şimdi diğer eski kasada denedim hiç bir problem yok.ama ana kasamda sorun yaşıyorum şaka gibi :) uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyeceğim ve söylediğinizi deneyeceğim hemen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın önünde USB 2.0 girişi varsa orayı dene. Hiç uygulamasına baktın mı güncelleme var mı?
arkadaki portlar yaşadığım problemi kasa üstü portta da yaşadım.şimdi uygulamayı kaldırıp tekrar kuracağım

hocam uygulama güncel.şimdi diğer eski kasada denedim hiç bir problem yok.ama ana kasamda sorun yaşıyorum şaka gibi :) uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyeceğim ve söylediğinizi deneyeceğim hemen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaki portlar yaşadığım problemi kasa üstü portta da yaşadım.şimdi uygulamayı kaldırıp tekrar kuracağım
Etiketlersiniz hocam. Bence sorun USB portlarıyla alakalı. Eski sistemde 2.0 kullandığı için sorun yaşamıyorsunuz.

malesef uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemek de işe yaramadı.uygulamayı kaldırdıktan sonra yaklaşık 1 dakika kadar aktif kalmaya devam etti ama sonrasında tekrar bağlantı koptu.
işin komik kısmı diğer bilgisayar kasasında uygulama yüklü değilken de uygulamayla da bir problem yaşamadım.

malesef uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemek de işe yaramadı.uygulamayı kaldırdıktan sonra yaklaşık 1 dakika kadar aktif kalmaya devam etti ama sonrasında tekrar bağlantı koptu.
işin komik kısmı diğer bilgisayar kasasında uygulama yüklü değilken de uygulamayla da bir problem yaşamadım.
Maalesef hocam benim aklıma sadece bu geliyor. Eğer çözerseniz etiketlerseniz sevinirim. KG

Güncelleme:Satıcı firma ile iletişime geçtim.Büyük ihtimale dongle arızalı.3-4 ayrı bilgisayarda denedim.sonuç değişmedi.yeni ürün yollayacaklar.

Geri