Neler Yeni

Logitech Superlight 2

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Mert Camran
Arkadaşlar yeni superlight 2 satın aldım ve bugün kullanmaya başladım 8000hz çektim daha önce superlight kullanıyordum 1000hz hızındaydı şuan ki kullandığım Superlight 2'de 8000hz'ye kadar iletme hızını artırabiliyorum.
Yani 8000hz yaptığım zaman mouse sanki DPI düşükmüş gibi geliyor ama 8000hz olması ayrı bi güzel iletme açısından +Superlight 2'nin mouse ağırlığı daha hafif superlight 1'den alacak kişilere umarım anlatabilmişimdir iyi akşamlar :) :peepokalp:
Öyle çok ahım şahım farkı yok superlight 1'den sadece hz olarak ve hero 2 yapımından dolayı hoşuma gittiği için aldım ileriye yönelik.

Forum Fedaisi

80+ Bronze
polling rate olayi pazarlama sadece, fiyattan baska bir farkini goremezsin. daha yavas gibi gelmesi daha fazla bildirim verdigi icin mouse hareketleri cok sik oluyor o yuzden onun disinda hayirli olsun bende 2.5k civari yeni mouse bakiyorum

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Mert Camran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
polling rate olayi pazarlama sadece, fiyattan baska bir farkini goremezsin. daha yavas gibi gelmesi daha fazla bildirim verdigi icin mouse hareketleri cok sik oluyor o yuzden onun disinda hayirli olsun bende 2.5k civari yeni mouse bakiyorum
Teşekkür ederim :peepokalp:

Top Bottom