Neler Yeni

Logo Satışı Yaptım Ancak Alıcı Parayı Yollamadı

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
kanka logoyu buraya at da hepimiz kullanalım çalan adam şok olsun dicek ben bunu kandırdım ne geziyor bunların elinde diye
profesör beynimizin yüzde yüzünü kullanırsak ne olur ?

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan

Fordon Greeman

80+ Bronze
Geçmiş olsun, zamanında ben de dolandırıldım çok güvendiğim biri tarafından. Küçüktük tabi. Kazığı yedikten sonra öğreniyorsunuz bazı şeyleri. Bundan sonra ödeme almadan iş yapmayın. Babanız bile olsa hayrına iş yapmayın.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Geçmiş olsun, zamanında ben de dolandırıldım çok güvendiğim biri tarafından. Küçüktük tabi. Kazığı yedikten sonra öğreniyorsunuz bazı şeyleri. Bundan sonra ödeme almadan iş yapmayın. Babanız bile olsa hayrına iş yapmayın.
cok haklısın zaten hiç beklemediğin anda vuranlar yakındakiler olur anan baban bile olsa hayrına iş olmaz . iş başka dostluk başka bu çizgiyi çektin mi kafan rahat

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sen neden paranı almadan ürünü veriyorsun ki ? Burada hata sende hocam kusura bakma. Sen marketten para vermeden ürünü alabiliyor musun alamıyorsun. Neyse geçmiş olsun. Bir dahakine daha dikkatli olursun.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,423
İsim
Mert Metshi
Logoyu atar mısın?

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
logoyu merak ettim atsana ya :D ayrıca dedikleri gibi üzerine bir yazı koyacaktın ki çalamasın

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Yaşın da küçük belli bu işlerden anlamıyorsun. Ön ödeme almazsan olacağın bu. Satıcı güvenmiyorsa BiOnluk gibi platformlarda ilan oluşturman gerekirdi. Hemen 1000 TL'yi görünce yaşın da küçük olduğu için hızlı davrandın.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Hangi platformdan konuştunki?
Ayrıca güvenilir bir platform ile konuştuğun yer ise o platformun önerdiği şekilde işi halledebilirdin.

Top Bottom