Neler Yeni

LoL Avrupa Sunucusu hesap alınır mı?

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Tan
TR'de oynuyorum ama artık çekilmiyor ne olduğu ortada, itemsatis'ta 20-30 tl'ye avrupa sunucusu mail onaysız hesaplar satılıyorlar 30 levele kasamam o kadar zamanım yok alıp oynamayı düşünüyorum 6ay kadar ban yemese yeter sizce alınır mı yoksa direkt ban yiyorlar mı?

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
TR'de oynuyorum ama artık çekilmiyor ne olduğu ortada, itemsatis'ta 20-30 TL'ye avrupa sunucusu mail onaysız hesaplar satılıyorlar 30 levele kasamam o kadar zamanım yok alıp oynamayı düşünüyorum 6ay kadar ban yemese yeter sizce alınır mı yoksa direkt ban yiyorlar mı?
gamermarkta 30 TL'ye unrank satılıyor oradan alabilirsin fakat euw suncusunun master aşağısında Tr'den hiç bir farkı yok dostum :)

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gamermarkta 30 TL'ye unrank satılıyor oradan alabilirsin fakat euw suncusunun master aşağısında Tr'den hiç bir farkı yok dostum :)
Hocam ben türkiye sunucusu kadar çöp bir sunucu olacağını düşünmüyorum böyle bir seviye hiçbir ülkede olamaz, bambaşka bir şey bunlar.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
çoğu bot hesap oluyor elinde patlayabilir

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Hocam ben türkiye sunucusu kadar çöp bir sunucu olacağını düşünmüyorum böyle bir seviye hiçbir ülkede olamaz, bambaşka bir şey bunlar.
öyle euw elmas 2 hesabım var yaka silktim bıraktım sunucuyu TR devam en azından arkadaşlarımla zevkine oynayabiliyorum

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle euw elmas 2 hesabım var yaka silktim bıraktım sunucuyu TR devam en azından arkadaşlarımla zevkine oynayabiliyorum
Hocam kanser kitle her yerde vardır lafım yok bunun en güzel örneği CS GO, ruslardan geçilmiyor doğru çok can sıkıcı ama doğrudan Türk sunucularına bağlanırsanız durumun çok daha kötü olduğunu anlarsınız LoL'de de aynı durum geçerli arkadaşlarınızla oynamanız tabii ki olayı bir nebze yumuşatsa da solo girince insan, insanlığını sorguluyor

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Tan
ban yer 2 gün sonra üzülürsün
adamın kendi elindeyken niye ban yemiyor sonuçta bu hesaplar nereden baksan 30 levele 1 haftada kasılıyor 1 hafta da satamasa en az 2 haftalık botla kasılmış hesap neden ben oynayınca banlanıyor

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Tan
al madem kardeş zorlayan yok
cevap için de zorlayan yok. Ben bilgi almak için soruyorum 2 güne ban yersin gibi genellemeler değil. Ben kullandım veya şöyle sıkıntılar çıkabilir yorumları için soruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,058,724
Üyeler
168,184
Son üye
WARLOGS