LoL Avrupa Sunucusu hesap alınır mı?

larenno

80+
Reaksiyon skoru
75
TR'de oynuyorum ama artık çekilmiyor ne olduğu ortada, itemsatis'ta 20-30 tl'ye avrupa sunucusu mail onaysız hesaplar satılıyorlar 30 levele kasamam o kadar zamanım yok alıp oynamayı düşünüyorum 6ay kadar ban yemese yeter sizce alınır mı yoksa direkt ban yiyorlar mı?

TR'de oynuyorum ama artık çekilmiyor ne olduğu ortada, itemsatis'ta 20-30 TL'ye avrupa sunucusu mail onaysız hesaplar satılıyorlar 30 levele kasamam o kadar zamanım yok alıp oynamayı düşünüyorum 6ay kadar ban yemese yeter sizce alınır mı yoksa direkt ban yiyorlar mı?
gamermarkta 30 TL'ye unrank satılıyor oradan alabilirsin fakat euw suncusunun master aşağısında Tr'den hiç bir farkı yok dostum :)

gamermarkta 30 TL'ye unrank satılıyor oradan alabilirsin fakat euw suncusunun master aşağısında Tr'den hiç bir farkı yok dostum :)
Hocam ben türkiye sunucusu kadar çöp bir sunucu olacağını düşünmüyorum böyle bir seviye hiçbir ülkede olamaz, bambaşka bir şey bunlar.

çoğu bot hesap oluyor elinde patlayabilir

Hocam ben türkiye sunucusu kadar çöp bir sunucu olacağını düşünmüyorum böyle bir seviye hiçbir ülkede olamaz, bambaşka bir şey bunlar.
öyle euw elmas 2 hesabım var yaka silktim bıraktım sunucuyu TR devam en azından arkadaşlarımla zevkine oynayabiliyorum

öyle euw elmas 2 hesabım var yaka silktim bıraktım sunucuyu TR devam en azından arkadaşlarımla zevkine oynayabiliyorum
Hocam kanser kitle her yerde vardır lafım yok bunun en güzel örneği CS GO, ruslardan geçilmiyor doğru çok can sıkıcı ama doğrudan Türk sunucularına bağlanırsanız durumun çok daha kötü olduğunu anlarsınız LoL'de de aynı durum geçerli arkadaşlarınızla oynamanız tabii ki olayı bir nebze yumuşatsa da solo girince insan, insanlığını sorguluyor

Geri