Neler Yeni

LOL BAN YEDİM HERALDE

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
Valorant ve kostüm 🤔

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hüseyin
Valorant ve kostüm 🤔
ya aslında aslil2.0 karambit bide bi sherif kostumu vardıda heh arcane 16 saatlik teklif vardı biticekti ne bilyim alıyım dedim tanlışlıkla valo hesabımı giricem diye lol hesabımı girdim alışkanlık hesap gitti Necromancerr mesaj bekliyorum

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
siz nezaman yediniz acaba böyle bi durumdanmı ve nezaman
ben ohoo kafadan 2-3 sene önce yedim karantina dönemindeydi yok ben bilerek beslemeden yemiştim birde adamlara raporlamazsanız ananızı .. diyede küfretmiştim onlar benim duo şekilnde maçımı trollüyorlardı sonraki maç ben onları trollemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya aslında aslil2.0 karambit bide bi sherif kostumu vardıda heh arcane 16 saatlik teklif vardı biticekti ne bilyim alıyım dedim tanlışlıkla valo hesabımı giricem diye lol hesabımı girdim alışkanlık hesap gitti Necromancerr mesaj bekliyorum
Açılır sizin bilgi dahilinizde olmamış sonuçta olan durum hesabım çalındı olarak zaten başvurmuşsunuz en kısa sürede riot döner ticketa hızlılar o konuda

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hüseyin
ben ohoo kafadan 2-3 sene önce yedim karantina dönemindeydi yok ben bilerek beslemeden yemiştim birde adamlara raporlamazsanız ananızı .. diyede küfretmiştim onlar benim duo şekilnde maçımı trollüyorlardı sonraki maç ben onları trollemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açılır sizin bilgi dahilinizde olmamış sonuçta olan durum hesabım çalındı olarak zaten başvurmuşsunuz en kısa sürede riot döner ticketa hızlılar o konuda
teşşekür ederimm sağol

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
Agam çok safsın böyle hesap giriş yapan linklere tıklama

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ahmet Aydın
Muhtemelen oyunun bozuldu. Bu sorun bende de olmuştu. Hextech onarım aracını dene ya da silip tekrar yükle. İnternet kaynaklı bir sorunla sunucuya da bağlanamıyor olabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hüseyin
Muhtemelen oyunun bozuldu. Bu sorun bende de olmuştu. Hextech onarım aracını dene ya da silip tekrar yükle. İnternet kaynaklı bir sorunla sunucuya da bağlanamıyor olabilirsin.
çok teşşekür ederim kökten silip yüklemek en mantiklisi öyle yapmak kökten internet hızlı baya 30dk ya iner sağolun hepinizden birdaha böyle bişeye kanmıcam çok sağolun iyi gecelerrrr :)))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,504
Üyeler
161,297
Son üye
PCME
Top Bottom