Neler Yeni

Lol Bot ile Kasılmış Hesap

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi
Merhaba arkadaşlar 2024 Mart ayında hesap aldım 2023 yılının kasım ayında oluşturulan bir botted hesap 1 seneyi geçmiş hesap oluşturalı ve sadece TFT oynuyorum hesabı yabancı bir site üzerinden aldım 350 TL gibi bir fiyata ve TFT'ye bayağı yatırım yaptım hesabın ban yeme ihtimali mevcut mu o süreci atlatmış bulunuyor mu LoL rank vesaire oynamıyorum sadece TFT oynuyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi banlanma ihtimali var mı?

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 yıldır bot hesap sattım beklemiş hesapların ban yediğini görmedim
Tft oynuyorum sadece hesabı seviyesi 41 baya bi rp yatırdım rank falan oynamıyorum oynamıştım ancak zümrüt yapıp bıraktım lol oynamıyorum tft oynuyorum sadece rankedkings var site ordan almıştım

Reyconjeff

80+ Bronze
tft için bot hesabın artısı nedir? yani neden satın aldınız?

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi
tft için bot hesabın artısı nedir? yani neden satın aldınız?
Hocam tft için almadım bot hesabı bot hesap aldım onun üzerinde tftye yatırım yaptım hesap botla 30 seviyeye yükseltilmiş yani yanlış anladınız sanırım lol oynamıyorum tft oynuyorum ancak botted ile kasılmış

Reyconjeff

80+ Bronze
Hocam tft için almadım bot hesabı bot hesap aldım onun üzerinde tftye yatırım yaptım hesap botla 30 seviyeye yükseltilmiş yani yanlış anladınız sanırım lol oynamıyorum tft oynuyorum ancak botted ile kasılmış
Haa yanlış anlamışım şimdi anladım teşekkür ederim :)

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi
Haa yanlış anlamışım şimdi anladım teşekkür ederim :)
Tft için kullanıyorum bundan sonra olan süreçlerde ban yer mi endişesine kapıldım konu oluşturmak istedim lol oynama ranked atma amaçlı kullanmıyorum tfye baya yatırım yaptım ondan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 yıldır bot hesap sattım beklemiş hesapların ban yediğini görmedim
Bot ile kasılan hesaplar anında yapay zeka karşılaşmasında tespit edilip mi ban yiyor peki sonradan ban yeme ihtimalleri var mı sonuç olarak hesap oluşturalı üzerinden 1 yılı aşkın süre geçmiş 17 kasım 2023 tarihi gözüküyor ban wawe dalgasına yer miyim bundan sonra olan süreçte main olarak kullanmaya devam edebilir miyim

Oguz...

80+ Bronze
Şikayet edilmediği sürece bir şey olmaz .Normalde lolde hesap satımı kural doğrultusunda yasak diye bir konuşma vardı

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi
Şikayet edilmediği sürece bir şey olmaz .Normalde lolde hesap satımı kural doğrultusunda yasak diye bir konuşma vardı
Hocam yazılım ile kasıldığı için ban endişesi mevcut yatırımda var tft amaçlı kullanıyorum seviyesi botted ile kasıldı 1 seneyi geçmiş hesap oluşturalı yani

Top Bottom