Neler Yeni

Lol de 14 günlük ban

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
League of Legend oyununu yaklaşık 5-6 yıldır oynuyorum ve hiç ban yemedim. Yaklaşık 1 hafta önce hepimiz birimiz için modunda bir oyuna girdim oynamayı bilmediğim bir karakter geldi ve matchup kötüydü oynayıp tilt olmak istemedik ve çarı baseye çektik (sonuç olarak eğlence modu lp kaybetmiyoruz) ve takımımda ki birisi bana oynamadığım için ban yiyeceğimi söyledi ve flame attı. bende ona flame attım ve çarım 14 günlük askıya alındı küfür etmedim sadece ez*k gibi kelimeler söyledim sinirlendiğim için eğer forumda yasak değilse chat geçmişini atabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5-6 senelik bir çarın hiç uyarılmadan 14 gün askıya alınması normal midir ?

Kadir_1987

80+ Silver
League of Legend oyununu yaklaşık 5-6 yıldır oynuyorum ve hiç ban yemedim. Yaklaşık 1 hafta önce hepimiz birimiz için modunda bir oyuna girdim oynamayı bilmediğim bir karakter geldi ve matchup kötüydü oynayıp tilt olmak istemedik ve çarı baseye çektik (sonuç olarak eğlence modu lp kaybetmiyoruz) ve takımımda ki birisi bana oynamadığım için ban yiyeceğimi söyledi ve flame attı. bende ona flame attım ve çarım 14 günlük askıya alındı küfür etmedim sadece ez*k gibi kelimeler söyledim sinirlendiğim için eğer forumda yasak değilse chat geçmişini atabilirim.

Karşı tarafa hakaret ettiğin içinde ezilen sen oldun sanırım.
Hatayı kendinde ara ve 2 hafta başka oyunlar ile vakit geçirip bekle ;)

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Karşı tarafa hakaret ettiğin içinde ezilen sen oldun sanırım.
Hatayı kendinde ara ve 2 hafta başka oyunlar ile vakit geçirip bekle ;)
ilk önce o şahıs hakaret etti ve bende ona hakaret ettim ben burada suçlu değilim gibi bir kelime kullanmadım Sadece 6 sene boyunca hiç ban yemeyen bir hesabın hiç uyarı veya chat banı yemeden 14 gün ban yediğini merak ettim çok ağır bir kelimede söylemedim

kuremissle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Enes
ilk önce o şahıs hakaret etti ve bende ona hakaret ettim ben burada suçlu değilim gibi bir kelime kullanmadım Sadece 6 sene boyunca hiç ban yemeyen bir hesabın hiç uyarı veya chat banı yemeden 14 gün ban yediğini merak ettim çok ağır bir kelimede söylemedim
uzaklaştırma alman sadece sohbetten dolayı değil kasıtlı afk kalma, bilerek besleme vs den dolayı da olabilir

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,502
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
İlk başta 14 gün atılmaz, önce chat banı atılır ondan sonra ya 7 ya da 14 günlük ban yersin. Daha sonrasında da flame yaparsan 1 chat banı daha yeme şansın var sonra perma ban yersin

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
istersen dün başla istersen 10 yıldır oyna. Farkı olacağını sanmıyorum. Ayrıca "nasılsa eğlenmek için" diyip kafana göre takılınca takımına gelen diğer oyuncuların zevkini de bozuyorsun. Yaptığını yanlış buluyorum. "ilk önce o etti" yi de çocukça buluyorum. Kusura bakmayın ama haketmişsiniz. Muhtemelen ceza sistemleri farklı işliyordur. Yaptığınız tavırların kriterleri 14 günlük ban sınıfındadır. Çok sorgulamaya gerek yok.

TİTAN.

80+ Platinum

Haketmişsin çok fazla söze gerek yok bir şey yok seni tilt edende banlanmıştır muhtemelen
Not:Uyarılmadan 14 gün ban yiyeni daha önce hiç duymadım sezon 6 dan beri oynuyorum daha öncede ban yemişsindirde

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Ben 14 günü 2 kez yedim küfürden 3.ye 1 ay oluyordu sanırım

Top Bottom