Neler Yeni

Lol de demir elo da kaldım ne yapmalıyım?

Adro7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
Dostlar kendimi iyi bi oyuncu olarak görmüyorum ama demiride hak ettiğimi düşünmüyorum en azından gümüş ya da altın eloda oynamam gerektiğini düşünüyorum...
jungle mainim nadiren solo top oynarım jungle de oyun başında çok kötüyüm ama ilerleyen oyunda her defasında ne olursa olsun tüm ejderleri alıp takıma buff katkısında bulunurum.
tüm takım feedlese bile tüm ejderleri alırım kurtçukları alırım atakhanı tek başıma alırım ilerleyen seviyelerde barona tek girerim maçı takımıma kazandırırım genelde kda oranım şöyledir 3/7/19 fln bu civarlarda kill sayım hep düşük ama asist ağırlıklı oynarım gang gittiğim lane e kill salarım takımımın kendi laneinde güçlenmesini sağlarım ama maç sonunda tüm bu yaptıklarıma rağmen hem Allahıma him dinime hem anama hem babama küfür yerim mentalimi etkilemez ama sinir bozucu bi durum. her maç takımıma bi feeder adc ya da feedleyen bi mid gelir ama bunlara rağmen kazanırım genelde 2 3 maç win aynı şekilde 2 3 maç lose alırım bi türlü demirden çıkamadım ne yapmam lazım elohell'e falanmı düştüm eğer öyleyse elo hell den nasıl çıkarım yeni hesap açmakta çok istemiyom çünkü ana hesabıma parada yatırdım bi kaç kez ve birdaha sıfırdan 30 a kasmakta istemiyorum tavsiyeleriniz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ataberk Sümer
Kanka hiç orman falan uğraşmıyorsun, alıyorsan top lane'e bir tane tank karakter kendini onda geliştiriyorsun olay bitiyor gold'a kadar götürür seni, adcymiş ormanmış bunlar daha zahmetli. tahm kench al geç

Viper88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Vederson
Oyun başında güçlenip bütün oyunu domine etmen lazım. Demir eloda kill salma kendin taşıyabileceğin karakterleri alarak öyle oyna. O eloda vadi objektifleri alman pek işe yaramaz rakibi sürekli kesip mentaline oynaman lazım. Objektifleri alsan ne olacak adamlar keyfine göre satıyor maçı. Kısaca bencil oynayarak ipleri elinden bırakmadan çıkabilirsin o elodan

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Ali
Dostlar kendimi iyi bi oyuncu olarak görmüyorum ama demiride hak ettiğimi düşünmüyorum en azından gümüş ya da altın eloda oynamam gerektiğini düşünüyorum...
jungle mainim nadiren solo top oynarım jungle de oyun başında çok kötüyüm ama ilerleyen oyunda her defasında ne olursa olsun tüm ejderleri alıp takıma buff katkısında bulunurum.
tüm takım feedlese bile tüm ejderleri alırım kurtçukları alırım atakhanı tek başıma alırım ilerleyen seviyelerde barona tek girerim maçı takımıma kazandırırım genelde kda oranım şöyledir 3/7/19 fln bu civarlarda kill sayım hep düşük ama asist ağırlıklı oynarım gang gittiğim lane e kill salarım takımımın kendi laneinde güçlenmesini sağlarım ama maç sonunda tüm bu yaptıklarıma rağmen hem Allahıma him dinime hem anama hem babama küfür yerim mentalimi etkilemez ama sinir bozucu bi durum. her maç takımıma bi feeder adc ya da feedleyen bi mid gelir ama bunlara rağmen kazanırım genelde 2 3 maç win aynı şekilde 2 3 maç lose alırım bi türlü demirden çıkamadım ne yapmam lazım elohell'e falanmı düştüm eğer öyleyse elo hell den nasıl çıkarım yeni hesap açmakta çok istemiyom çünkü ana hesabıma parada yatırdım bi kaç kez ve birdaha sıfırdan 30 a kasmakta istemiyorum tavsiyeleriniz nedir?
Oyunu sil kanka Demirden çıkamayan birisine göre fazla refleks isteyen bir oyun.

Viper88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Vederson
Oyunu sil kanka Demirden çıkamayan birisine göre fazla refleks isteyen bir oyun.
hocam refleksle alakalı değil bence oyun bilgisiyle alakalı. Refleks olmadan oyun bilgisiyle tr eloda master bile olunabilir. Arkadaşın oyun bilgisi az belli ki her şeyi yanlış yapıyormuş zaten.

Adro7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam refleksle alakalı değil bence oyun bilgisiyle alakalı. Refleks olmadan oyun bilgisiyle tr eloda master bile olunabilir. Arkadaşın oyun bilgisi az belli ki her şeyi yanlış yapıyormuş zaten.
o zaman kill salmadığımda anama avradıma sövüp sana maç yok diyolar bi kaç kez yaşandı kill çalan birisi hiç değilim zaten yani adam soloda zar zor tam kesicekken ww ile gelip bi q atıp çalıp kaçan birisi değilim adamla beraber dalıp canı azalınca salıyorum takım arkadaşıma o güçleniyo sonra ejder fln devam anladın işte. ama senin dediğinide deniyeceğim

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
alıyorsun topa garen . saldırı hızlı build ile 0-10 gitsende kule açmaya oynuosun. zaten 1-2 item aldıktan sonra ws de herkesi alıyor.

Adro7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alıyorsun topa garen . saldırı hızlı build ile 0-10 gitsende kule açmaya oynuosun. zaten 1-2 item aldıktan sonra ws de herkesi alıyor.
kule açıcaksam bi tank almam iyi olmazmı nasus fln mesela

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
PichHasso
demirden çıkamıyorsan eğer başlat>denetim masası>riot client ve league of legends kaldır seçeneğine basıyorsun bir daha böyle bir derdin olmuyor

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Ali
kule açıcaksam bi tank almam iyi olmazmı nasus fln mesela
Yav al Trundle oyna hayatsiz gibi Tahriple kule aç illaki lig atlarsın Trundle'la Diamond eloda 20 maçım var 18i win çoğunda da negatif kda'm var baus tarzı oynuyorum. Ögrenebilirsen Sion da dene.

Adro7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
demirden çıkamıyorsan eğer başlat>denetim masası>riot client ve league of legends kaldır seçeneğine basıyorsun bir daha böyle bir derdin olmuyor
dostum doğru dürüst yardım tavsiye istedim bi tavsiyen yoksa niye böyle şeyler yazıyosunki?

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
PichHasso
dostum doğru dürüst yardım tavsiye istedim bi tavsiyen yoksa niye böyle şeyler yazıyosunki?
daha nasıl güzel bir tavsiye verebilirim ki sana riot şirketinin her oyunu akıl sağlığı için zarardan başka bir şey değildir

Top Bottom