Neler Yeni

LoL deki koridora la alakasız hero oynamak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ç.G. insancığı
Şimdi ben şahsen 5 vakit namaz kılan dinin çok büyük bi kısmını yalayıp yutmuş birisiyim o yüzden takıntım var bu konuda. Şimdi ben lol de mid main im ve gümüş 1 den gümüş 4 de düşmeyi başardım. Mid de renekton, sett, mordekaiser, volibear, samira, tristana, lucain oynamak karşıdaki adama ( normal mid herosu aldını varsayarsak ) haksızlık olur mu, yoksa lol ün mantığına göre kabul edilebilirmi.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
baba ne anlatıyon sen?
isteyen istediğini alır, oyunu da taşır

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Şimdi ben şahsen 5 vakit namaz kılan dinin çok büyük bi kısmını yalayıp yutmuş birisiyim o yüzden takıntım var bu konuda. Şimdi ben lol de mid main im ve gümüş 1 den gümüş 4 de düşmeyi başardım. Mid de renekton, sett, mordekaiser, volibear, samira, tristana, lucain oynamak karşıdaki adama ( normal mid herosu aldını varsayarsak ) haksızlık olur mu, yoksa lol ün mantığına göre kabul edilebilirmi.
Hocam oyun oynuyorsun zevk için oynuyorsun niye kabul edilemesin meta diye bir şey var oynanınca ezilmiyorsa oynanır.

Lyrinx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Berat Baylan
LoL'ün mantığına göre aşırı saçma, oyunu bırakmadan önce Lucian ve ADC main'dim. Yanlış hatırlamıyorsam 600K civarı Lucian'ım var, ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Lucian ve diğer ADC hero'ları ile mid'deki Zed gibi ani hasar veren hero'ları 1v1'de kesmen çok zordur.

Din ile arasındaki bağı çözemedim, zaten karşıdaki rakibe haksızlık olmaz. Aksine kolaylık olur :D

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Ahirette midde Lucian oynadı diye amel defteri soldan verilen adam da görmeyiz bence.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
mid oynarken karşıma yasuo zed geldi mi elim ayagım titriyor hemen garen çekiyorum

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
:D :D :D

CcCcCc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Mert sela
Daha geçen takıma lux orman geldi 2/9/2

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ç.G. insancığı
Ahirette midde Lucian oynadı diye amel defteri soldan verilen adam da görmeyiz bence.
LoL'ün mantığına göre aşırı saçma, oyunu bırakmadan önce Lucian ve ADC main'dim. Yanlış hatırlamıyorsam 600K civarı Lucian'ım var, ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Lucian ve diğer ADC hero'ları ile mid'deki Zed gibi ani hasar veren hero'ları 1v1'de kesmen çok zordur.

Din ile arasındaki bağı bir türlü çözemedim, zaten karşıdaki rakibe haksızlık olmaz. Aksine kolaylık olur :D
dediğim gibi saçma bir takıntım var 🤷‍♂️

CcCcCc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Mert sela
Karşı jung topa gelcek diye ss atıyom tınlamıyor ve sonunda ölüyor bende o sıra karşı jungun mavisini çalıyorum 😏😏

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Metadan metaya heroların koridor konumları değişebilir.
Dini olarak yorum yapmamızı istersen bilerek karşıya yenilmediyse ve elinden geldiğince iyi oynadıysa sorun yok ve hakka girmiş sayılmaz fakat
bilerek mide ezilebilecek bir hero aldıysa (bknz:Rammus) ve bilerek beslediyse hakka girmiş sayılabilir.

Çok farklı pickler yaparak lane kazanan çok kişi gördüm.
Kişi heroyu ciddi manada iyi oynuyorsa ve taşıma potansiyeli varsa istediği lane'e istediği hero'yu almakta özgür.(Takım dengesini bozmadığı sürece)

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ç.G. insancığı
Metadan metaya heroların koridor konumları değişebilir.
Dini olarak yorum yapmamızı istersen bilerek karşıya yenilmediyse ve elinden geldiğince iyi oynadıysa sorun yok ve hakka girmiş sayılmaz fakat
bilerek mide ezilebilecek bir hero aldıysa (bknz:Rammus) ve bilerek beslediyse hakka girmiş sayılabilir.

Çok farklı pickler yaparak lane kazanan çok kişi gördüm.
Kişi heroyu ciddi manada iyi oynuyorsa ve taşıma potansiyeli varsa istediği lane'e istediği hero'yu almakta özgür.(Takım dengesini bozmadığı sürece)
pekala teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karşı jung topa gelcek diye ss atıyom tınlamıyor ve sonunda ölüyor bende o sıra karşı jungun mavisini çalıyorum 😏😏
harbiden loldeki kimse ss denen şeyi takmıyo

Top Bottom