Yardım LoL dereceli maç hakkında

Yook. ben kendi elomda bir sürü oyun kazandım kindred mid ile. siz heroyu çok güçsüz görüyorsunuz. zaten burst yerine DPS ölümcül tempoylada oynanabiliyor. Hiçbir hero kindredi kesemez. Sustaininiz bile var. dashiniz var. slowunuz var. AS buffunuz var. ayrıca JG'nizle beraber scuttleu siz alabilirsiniz. 1 mark başlarsınız oyuna.

Yook. ben kendi elomda bir sürü oyun kazandım kindred mid ile. siz heroyu çok güçsüz görüyorsunuz. zaten burst yerine DPS ölümcül tempoylada oynanabiliyor. Hiçbir hero kindredi kesemez. Sustaininiz bile var. dashiniz var. slowunuz var. AS buffunuz var. ayrıca JG'nizle beraber scuttleu siz alabilirsiniz. 1 mark başlarsınız oyuna.
Biraz güçlenince "hiç bir hero kesemez" oluyor gerçekten ama mid Kindred'in koridoru değil bence.

3 levelde kindredi kimse kesemez. Jg oynamadığından zaten sana birisi çarpamıyor. çok daha iyi farm yapıyorsun. ayrıca JG'N ile mark toplaması kolay.

3 levelde kindredi kimse kesemez. Jg oynamadığından zaten sana birisi çarpamıyor. çok daha iyi farm yapıyorsun. ayrıca JG'N ile mark toplaması kolay.
Azcık araştırma yaptım da Kindred bayağı güçlüymüş bu aralar. Diğer karakterler mi nerf yedi? Popülerlik oranı da fena değil.
1645859947291.png

YouTube'da son 1 ay Kindred ile ilgili videolar araştırdım.
Video başlıkları; "Neden en iyi orman Kindred?", Challenger'ların şampiyonu Kindred" gibi başlıklar falan vardı.
Gaza gelmedim değil.

Kindred ganker bir jungler. farm yapamayacağın bir hero. Farm metası artık yok. artık hem gank atan hem de farm yapabilen herolar meta. yukarıda gördüğünüz TÜMM herolar öyle. Rengar hariç. Fiddle, Trundle, Zac, Reksai ortalama derecede farm yapan, ama çok iyi gank potansiyeli olan herolar. Siz görmediğiniz için. Geriden gelme diye bir mekanik var artık. karşındaki JG'den 2 level gerideysen orman campleri daha fazla XP veriyor. bu yüzden ganker JG'ler çok daha güçlü.

Geri