Amacım pc min nadir kaldırdığı bu oyuna bağımlı olmak.Sağolasın.Tris ilk levellar için daha basittir.Bağımlısı olmamaya çalış, ben oldum maalesef...
![]()
Adc ne oluyor genellikle ben alt koridor takılıyom.Tristana ve caitlyn. İkisini de oyna. Bunları önerdiğine göre adc oynamayı seçtin. Eğer adc oynayacaksan zaten oynamadığın hero kalmayacak.(Adc pozisyonuna özel bir şey değil. Pozisyonundaki ya da koridorundaki tüm heroları bilmek senin görevin)ezrealı da denemeni tavsiye ederim.
Alt koridorda farmı alan nişancıya ADC deriz. Hero olarak istediğini seç kankam. Birden fazla heroyu alışana kadar oyna en beğendiğini daha çok oynarsın. Alt koridora 2 kişi gider biri ADC ve diğeri de SUP tur(Support = Destek). Ben sana şimdi oyunu açıklamam uzun sürer internetten sup heroları nedir adc heroları nedir diye bakabilirsin.Adc ne oluyor genellikle ben alt koridor takılıyom.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gençler Lux, Master yi, Mis fortune, Darius, Ahri hangisi?
Forum da kimse lol oynamıyor mu?
Tristana al tek at bam bam.İyi akşamlar,
Lol'e yeni başladımBu karakterlerden hangisini seçmeliyim?
Onu seçtim baya hoş.Tristana al tek at bam bam.
Garen ve master da iyidir.Onu seçtim baya hoş.
ADC : Attack Damage Carry anlamına gelir. Ben Kata mainim ADC olarak sadece vayne , ezreal ve draven oynayabiliyorum.Adc ne oluyor genellikle ben alt koridor takılıyom.
Gençler Lux, Master yi, Mis fortune, Darius, Ahri hangisi?
Forum da kimse lol oynamıyor mu?
He vallaha oyundan zevk alır mısın tartışılır ama oyun sonu 1 kilometre menzille kule yıkmaca oynamak zevklidir belki.Tristana al tek at bam bam.
He vallaha oyundan zevk alır mısın tartışılır ama oyun sonu 1 kilometre menzille kule yıkmaca oynamak zevklidir belki.