LoL Fps almam gerekenden düşük

Niravi

80+
Reaksiyon skoru
109
(Sorun olan oyun League Of legends)
merhaba benim laptopumun teknik özellikleri
ryzen 7 4800h gtx 1660 ti mobile
birde işlemcinin dahili ekran kartı var Laptopumda mux switch yok oyüzden normalde almam gerekenden düşük alıyorum fakat şuanda ondanda düşük alıyorum yani ben eskiden bu laptopla oynarken en düşük 120 falan görüyordum şuanda 50 bile oluyor 70 80 lerde geziyor dahili ekran kartının bile böyle fps vermesi saçma geldi bana termal macun daha yeni yenilendi servisten geldi 1 hafta bile olmadı fakat bir şey farkettim eskiden lol oynarken fan sesi baya yükselirdi şuanda fan sesi değişmiyor bile fan modu turboda olmasına rağmen acaba servis ısınmasın diye işlemciye UV atmış olabilirmi?
driverdan whisper modu kapalı ona rağmen böyle

Son düzenleme:
bende de acer nitro vardı 1660 ti 2 3 yıllık senin dediğin olayı pc yi aldığımdan beri yaşıyorum eğer tek rami varsa pc nin çift kanal yap rahatlatır diyorlar ben yapmadım ama

bende de acer nitro vardı 1660 ti 2 3 yıllık senin dediğin olayı pc yi aldığımdan beri yaşıyorum eğer tek rami varsa pc nin çift kanal yap rahatlatır diyorlar ben yapmadım ama
dual channel ram fpsi yükseltir fakat ben bu laptopu çok kullanmadığım için yapmadım hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önceden yüksek fps alıyordum ben şuanda alamıyorum sorunum orda

ryzen 5 3400g ve 6500xt kullanıyorum benim de fpsim düşüyor deli gibi lol sıkıntılı oyun

ryzen 5 3400g ve 6500xt kullanıyorum benim de fpsim düşüyor deli gibi lol sıkıntılı oyun
lol aslında en stabil oyun. Çünkü apu sistemde bile 100fps üstü verebiliyor.

6700XT ile 400fps alıyorum

(Sorun olan oyun League Of legends)
merhaba benim laptopumun teknik özellikleri
ryzen 7 4800h gtx 1660 ti mobile
birde işlemcinin dahili ekran kartı var Laptopumda mux switch yok oyüzden normalde almam gerekenden düşük alıyorum fakat şuanda ondanda düşük alıyorum yani ben eskiden bu laptopla oynarken en düşük 120 falan görüyordum şuanda 50 bile oluyor 70 80 lerde geziyor dahili ekran kartının bile böyle fps vermesi saçma geldi bana termal macun daha yeni yenilendi servisten geldi 1 hafta bile olmadı fakat bir şey farkettim eskiden lol oynarken fan sesi baya yükselirdi şuanda fan sesi değişmiyor bile fan modu turboda olmasına rağmen acaba servis ısınmasın diye işlemciye UV atmış olabilirmi?
driverdan whisper modu kapalı ona rağmen böyle
Zaman geçip gider ve uygulamanın kullandığı ram artar önceden yeten ram şimdi yetmiyor olabilir ram takviyesi tavsiye ederim

lol aslında en stabil oyun. Çünkü apu sistemde bile 100fps üstü verebiliyor.

6700XT ile 400fps alıyorum
laptopta böyle oldu anlamadım ama bir çözüm yolu buldum Yeni bir kullanıcı hesabı açtım ondan girince düzeldi fps sorunu garip bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,590
Üyeler
189,635
Son üye
bilisimbil
Geri