Neler Yeni

lol fps'im deki düşüş

LethaX

80+ Bronze
çözmeyeceğini düşünmüyorum forumda çözebilecek tecrübe etmiş kişiler var böyle aveller gelip puan kasmak için sistem ne güncel mi boş atıyorlar kaç kere deneyim ettim tüm sorularına cevap verdikten sonra da bir şey yazmıyorlar zaten
Açtığımdan beri bronzum boş boş mesajlarda atmıyorum zaten arada sırada girerim kısa ve öz 3-5 bişey yazar çıkarım. Birde böyle hitap etmen hoş değil biraz medeniyet öğrenmeni tavsiye ederim. Birde bu baştaki yazdığın bilgiyle kimse birşeyi çözemez genelde soru-cevap şeklinde ilerler çözüm süreci.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,257
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Açtığımdan beri bronzum boş boş mesajlarda atmıyorum zaten arada sırada girerim kısa ve öz 3-5 bişey yazar çıkarım. Birde böyle hitap etmen hoş değil biraz medeniyet öğrenmeni tavsiye ederim. Birde bu baştaki yazdığın bilgiyle kimse birşeyi çözemez genelde soru-cevap şeklinde ilerler çözüm süreci.
Arkadaş trollemeye girmiş, konuyu raporlayın ceza yesin arkadaş.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
çözmeyeceğini düşünmüyorum forumda çözebilecek tecrübe etmiş kişiler var böyle aveller gelip puan kasmak için sistem ne güncel mi boş atıyorlar kaç kere deneyim ettim tüm sorularına cevap verdikten sonra da bir şey yazmıyorlar zaten
Dostum bilgisayar işi deneme yanılma işidir kesin tanı konmaz soru cevap deneme yanılmadır kendim sağlık personeliyim ama hobi olarak bilişim ile de uğraşıyorum senin gibi boş sohbet yapan kimseyi şuan görmedim adam sana sistem soruyor diyelim a diye bi ekran kartın var sen bilmiyorsundur sürücü güncellemesi gelmiştir ve sıkıntılıdır otomatik yapmıştır adam sana diyecek ki a kartının son update inde sıkıntı var eski sürücüye yükle eğer geleni böyle çevireceksen forumda konu açma özgür bir forum adam yazmakta serbest ha alakasız çok boş bişey yazmıştır sen raporla adminler uyarı verir zaten yardımcı olmak isterdim ama tavrını beğenmedim açıkçası

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,855
İsim
İbrahim
yardımcı olmak için sistemimi mi soruyor kankam sistemle ilgili bir sıkıntı yok rx 580 8gb ryzen 5 3600 hadi çözün sorunumu bekliyorum merakla
kardeşim 80 sana çok gibi
60 yapalım biz onu

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Klaus
Normal

Top Bottom