Lol hesabımı çalan adam hesabı banlattı

Erwn2541

80+
Reaksiyon skoru
5
Beyler benim lol hesabini calan adam hesabi banlatmis (perma ban) o gun bugundur 1 senedir hesabi alamiyorum banli oldugu için yardımcı olabilecek varmı

kimse sana yardımcı olamaz riot destek ekibi hariç 8 yıldır ticket atıyorum çok güzel ve anlayışlı dille yardımcı oluyorlar gereken şeyleri sana iletirler zaten haklıysan ve kanıtlanabilirse muhtemelen banın açılır. ticket aç dostum.

Beyler benim lol hesabini calan adam hesabi banlatmis (perma ban) o gun bugundur 1 senedir hesabi alamiyorum banli oldugu için yardımcı olabilecek varmı
buradan kimse sana yardımcı olamaz yapman gereken tek şey riot desteğe ticket atmak ticket oluştururken hesabının çalındığını ve kalıcı uzaklaştırma aldığını seninle bir ilgisinin olmadığını belirt

benimde hesabım hiçbirşey yapmadan durduk yere çalınıp kalıcı uzaklaştırma almıştı çalındığı ve ban yediği an destek oluşturdum 1 haftada hem hesabı geri aldım hemde banım açıldı

buradan kimse sana yardımcı olamaz yapman gereken tek şey riot desteğe ticket atmak ticket oluştururken hesabının çalındığını ve kalıcı uzaklaştırma aldığını seninle bir ilgisinin olmadığını belirt

benimde hesabım hiçbirşey yapmadan durduk yere çalınıp kalıcı uzaklaştırma almıştı çalındığı ve ban yediği an destek oluşturdum 1 haftada hem hesabı geri aldım hemde banım açıldı
Aynen bu şekilde açıyorlar. Benim de hesap açıldı.

Riot desteğe durumu bildirip yardım istemekten başka bir şey yapılamaz eğer incelemeler yapıldığında haklı bulunursan açarlar

Zaten denemiştim ama hesabın banının açılamayacağını söylemişlerdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ceza zaten başta işaretlenmiş ve manuel incelemeyle doğrulanmış. Bu karar nihaidir. Ceza artık incelenmeyecek ve bu bilet otomatik olarak kapatılacak.

Başka konularla ilgili soruların veya endişelerin varsa lütfen bize ulaşmak için yeni bir bilet gönder. Bol şans.

Zamanında internet kafede valo atıyordum o son valo attığım gün bilgisayar sipariş etmiştim. Bilgisayar gelince valoyu yükledim aradan 1 hafta kadar geçmişti. Hesabıma girmeye çalıştığım an kalıcı banlı olduğunu gördüm. Ne yaptıysamda 1 kişi bile destek olmadı herzaman sadece bot yazdı. O hesabı geri alma durumun sıfır

Ben hesapları mı oynatiyordum başka kişilere falan 5 hesaptan 2 si ban yedi verdiğim kişiler hile kullanmışlar hesaplarda 1 ini itiraz edip açtırdım lolden de perma ben yedirmistim hesabı valodada hileden yemişti hesap itiraz sonucu hesabım açıldı lol de açıldı ayrıca 2. Hesaba itiraz ettim ama o açılmadı mesela

Ben hesapları mı oynatiyordum başka kişilere falan 5 hesaptan 2 si ban yedi verdiğim kişiler hile kullanmışlar hesaplarda 1 ini itiraz edip açtırdım lolden de perma ben yedirmistim hesabı valodada hileden yemişti hesap itiraz sonucu hesabım açıldı lol de açıldı ayrıca 2. Hesaba itiraz ettim ama o açılmadı mesela
Kanka nasıl bi şekilde yazmıştın riota belki ben yanlış sekilde kendimi ifade etmişimdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,855
Üyeler
183,478
Son üye
Polat11
Geri