LoL de kritik vuran jinx, try, veya dövüşçülere karşı hangi itemler alınmalı?
Dövüşçü herolara göre item söyleyin mesela jax, phant vs
Randuin alirsin kritik hasarini azaltiyor.LoL de kritik vuran jinx, try, veya dövüşçülere karşı hangi itemler alınmalı?
aynen bu da mantıklıRanduin'in Alameti.
eskisi kritik azaltıyordu diye hatırlıyorum şimdi yüzdelik hasar engelliyorRanduin alirsin kritik hasarini azaltiyor.
Allaha dua ediyorsun başka şans yokLoL de kritik vuran jinx, try, veya dövüşçülere karşı hangi itemler alınmalı?
hele jax varsa karşıdaAllaha dua ediyorsun başka şans yok
hyır kritik hasarın yüzde 10 u azaltıyoreskisi kritik azaltıyordu diye hatırlıyorum şimdi yüzdelik hasar engelliyor
Hayir simdi yine kritik azaltiyor ustune senin canına oranla ekstra hasar azaltma da sagliyoreskisi kritik azaltıyordu diye hatırlıyorum şimdi yüzdelik hasar engelliyor
Kritik hasara karşı özellikle işlevi olan tek item randuin ama donmuş yürekte alıp yakınınızda olan şampiyonların saldırı hızınıda düşürebilirsinizLoL de kritik vuran jinx, try, veya dövüşçülere karşı hangi itemler alınmalı?
Senin sıkıntın kritik vuranların yanında saldırı hızı da yüksek şampiyonlar o yüzden donmuş yürek de almanı öneririmLoL de kritik vuran jinx, try, veya dövüşçülere karşı hangi itemler alınmalı?