Neler Yeni

LoL laneyi kazan latede deşsinler yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
arkadaşlar şimdi size dert yanacağım soloda sett oynuyorum karşımda nasus var adamı daha oyun başlar başlamaz base atmadan tam 3 kere kesiyorum laneyi kazanıyorum fakat mid yasuo dianaya 8 kere olmus bot 5er kere ölmüş tek ölmeyen benim fakat latede bizi deşiyorlar bu durumla alakalı ne yapılmalı oyunu nasıl kazanırım şu lanet olası bronzdan nasıl çıkabilirim durum bu laneyi kazan fakat takım feed FF ver yada güzel bir katliam sonra ekranda kocaman bozgun yazısı of anam of .

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
arkadaşlar şimdi size dert yanacağım soloda sett oynuyorum karşımda nasus var adamı daha oyun başlar başlamaz base atmadan tam 3 kere kesiyorum laneyi kazanıyorum fakat mid yasuo dianaya 8 kere olmus bot 5er kere ölmüş tek ölmeyen benim fakat latede bizi deşiyorlar bu durumla alakalı ne yapılmalı oyunu nasıl kazanırım şu lanet olası bronzdan nasıl çıkabilirim durum bu laneyi kazan fakat takım feed FF ver yada güzel bir katliam sonra ekranda kocaman bozgun yazısı of anam of .
Yapacak bir şey yok. Tek şey var tek başına taşıyacak çarları almak. İrelia falan.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Öncelikle Nasus o kadar saçma ki ben de banlıyorum Top oynamasam bile. Eğer herkesi mutelersen motivasyonun artar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapacak bir şey yok. Tek şey var tek başına taşıyacak çarları almak. İrelia falan.
yani sorun şampiyonda deil ya kule açarken 3 adam geliyorlar üçünüde kesiyorum fakat tflerde leşler hepsi ölüyor takımın daha anlatmayım sinirleniyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle Nasus o kadar saçma ki ben de banlıyorum Top oynamasam bile. Eğer herkesi mutelersen motivasyonun artar.
adam feedledikden sonra mutelesen ne yazar ki :D

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
valla ben suport oynuyorum bende swain ve brand den muzdaripim
bronz elonun hiç oyun bilmiyorum suportu
iyiki premle giriyorumda banlıyoruz onları her el bam bam bam
tabi sonra mid yasuomuz feedlediğinden ff veriyoruz ve karşı ezik bot ez diyor .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 elden makismum 10 unda lane i kaybediyoruz ama buı oyunların 50 55 i lose oluyor genelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
valla ben suport oynuyorum bende swain ve brand den muzdaripim
bronz elonun hiç oyun bilmiyorum suportu
iyiki premle giriyorumda banlıyoruz onları her el bam bam bam
tabi sonra mid yasuomuz feedlediğinden ff veriyoruz ve karşı ezik bot ez diyor .d
ne yapıcaz bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz

helpyardımplz

80+ Silver
Buna alışamazsan kafayı falan sıyırırsın söyleyeyim yani ben zaten bu durumu günde minimum 5 kere yaşıyorum alışman lazım fazla takma kafaya

AKKOC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kayra AKKOÇ
Oyun tek kişilik bir oyun değil sonuçta sezon 4-6 arası gene tek başına taşımak daha kolaydı ama son sezonlarda olması gerektiği gibi takım oyununa yöneldi oyun tek başına istediğin kadar kes bir yerden sonra diğer koridorlara room atıp takıma skor aldırmazsan pek bir anlamı olmaz teleport alıp bot u oyunda tutmaya bak

Top Bottom