Neler Yeni

Lol Oynamak İçin Temel Bilgiler

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar lol oynayacağım, yeni indirdim ama Lol'ün L sini bilmiyorum desem yeridir. Öylesine girip oynayıp çıkıyorum. Genel maptaki yerleri hangi karakter nerede oynar bilmiyorum. Tek bildiğim minyon öldüreceğim ve item satın alıp özel güçlerle "Q,W,E" adam öldürdüğüm. Kısa özet şeklinde nereden bilgi alabilirim ? Maptaki konumlar gibi, duyduğum terimler "ADC, SOLO, MİD, TOP" gibi terimler. Bunlar hakkında detaylı bilgi nasıl alabilirim ? (Kısa ve net bir şekilde) Yardımcı olursanız sevinirim
League Of Legends için binlerce güncel rehber var başlangıçta kullan onları video izle çok rahat öğrenirsin çokta komplike bir oyun değil

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yasuo Al Mid Rush'la.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe
Arkadaşlar lol oynayacağım, yeni indirdim ama Lol'ün L sini bilmiyorum desem yeridir. Öylesine girip oynayıp çıkıyorum. Genel maptaki yerleri hangi karakter nerede oynar bilmiyorum. Tek bildiğim minyon öldüreceğim ve item satın alıp özel güçlerle "Q,W,E" adam öldürdüğüm. Kısa özet şeklinde nereden bilgi alabilirim ? Maptaki konumlar gibi, duyduğum terimler "ADC, SOLO, MİD, TOP" gibi terimler. Bunlar hakkında detaylı bilgi nasıl alabilirim ? (Kısa ve net bir şekilde) Yardımcı olursanız sevinirim
Videoları izlemeden oynayamadım çünkü oyun öyle bişey ki karşındaki bütün şampiyonların e q w su ne zmn gelir neler yapar nasıl öldürürüm hesaplanan lazım mesela tryndamare nin u su varken asla dalınmaz adama sezon 4 den beri LoL oynuyorum

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Oyunu bilen bir arkadaşın olursa oyunu öğrenme hızın çok artar bizim yeni başlayan arkadaşlarımız var deli gibi bilgi dolduruyoruz her gün maks 2 yıla lolün çoğunluğunu hallederler ki bizim halletmemiz ve oyunu tamamen kavramamız 3-4 yıl almıştı tek öğrendiğimiz için

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
Temel kural sohbete hemen /sustur all yazıyorsun kafan rahat oluyor

Flacks

80+ Bronze