League Of Legends için binlerce güncel rehber var başlangıçta kullan onları video izle çok rahat öğrenirsin çokta komplike bir oyun değilArkadaşlar lol oynayacağım, yeni indirdim ama Lol'ün L sini bilmiyorum desem yeridir. Öylesine girip oynayıp çıkıyorum. Genel maptaki yerleri hangi karakter nerede oynar bilmiyorum. Tek bildiğim minyon öldüreceğim ve item satın alıp özel güçlerle "Q,W,E" adam öldürdüğüm. Kısa özet şeklinde nereden bilgi alabilirim ? Maptaki konumlar gibi, duyduğum terimler "ADC, SOLO, MİD, TOP" gibi terimler. Bunlar hakkında detaylı bilgi nasıl alabilirim ? (Kısa ve net bir şekilde) Yardımcı olursanız sevinirim
Videoları izlemeden oynayamadım çünkü oyun öyle bişey ki karşındaki bütün şampiyonların e q w su ne zmn gelir neler yapar nasıl öldürürüm hesaplanan lazım mesela tryndamare nin u su varken asla dalınmaz adama sezon 4 den beri LoL oynuyorumArkadaşlar lol oynayacağım, yeni indirdim ama Lol'ün L sini bilmiyorum desem yeridir. Öylesine girip oynayıp çıkıyorum. Genel maptaki yerleri hangi karakter nerede oynar bilmiyorum. Tek bildiğim minyon öldüreceğim ve item satın alıp özel güçlerle "Q,W,E" adam öldürdüğüm. Kısa özet şeklinde nereden bilgi alabilirim ? Maptaki konumlar gibi, duyduğum terimler "ADC, SOLO, MİD, TOP" gibi terimler. Bunlar hakkında detaylı bilgi nasıl alabilirim ? (Kısa ve net bir şekilde) Yardımcı olursanız sevinirim
Kalp = kanı pompalarADC alt koridor oluyor, Mid orta Top ise en üst koridor. @Rambo Bıçağı