Neler Yeni

Lol Oynamak İçin Temel Bilgiler

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Arkadaşlar lol oynayacağım, yeni indirdim ama Lol'ün L sini bilmiyorum desem yeridir. Öylesine girip oynayıp çıkıyorum. Genel maptaki yerleri hangi karakter nerede oynar bilmiyorum. Tek bildiğim minyon öldüreceğim ve item satın alıp özel güçlerle "Q,W,E" adam öldürdüğüm. Kısa özet şeklinde nereden bilgi alabilirim ? Maptaki konumlar gibi, duyduğum terimler "ADC, SOLO, MİD, TOP" gibi terimler. Bunlar hakkında detaylı bilgi nasıl alabilirim ? (Kısa ve net bir şekilde) Yardımcı olursanız sevinirim

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Üst TOP Lane, Orta Mid Lane, Orman Jungle, Alt Adc, alt koridor yardımcısı sup. Rün bilmen gerekiyor fakat rün meselesi zamanla öğrenirsin.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
minyon kes altın gelsin hero kes çok daha fazla altın gelsin b ye bas kazandığın altınlarla item al sonra tekrar git minyon ve hero kes
minyon kesmek kolay hero kesmek zordur rakip hero seni keserse altını o alır ve karşına daha güçlü şekilde gelir

kule yıkmak gold verir ilk kuleyi yıkmak yıkan kişiye 650 gold verir her yıkılan kule başına takımındaki herkes 100 gold alır

ejderler buff sağlar örneğin alev ejderi saldırı gücü ve yetenek gücü verir rüzgar ejderi yürüme hızı verir

bol bol totem kullan başlarda gereksiz gibi gözükse de ilerleyen zamanlarda elo kasacağın zamanlarda görüşün ne kadar değerli olduğunu anlayacaksın bol bol kontrol totemi al

item almak için itemin tüm parasının birikmesini bekleme üstüne tıkladıgında alt dallara ayrılıyor onları alınca üst itemin fiyatı düşüyor

oyunu öğrenene kadar gareni seç ve üst yoldan git

spell olarak oyun başlarken 2 seçenekten birini flash yap oyundaki en iyi speldir kendisi iyice öğren ince duvarlardan kolaylıkla flash ile geçebilirsin ama kalın duvarlara alışman gerek oyun başladıgında flashın üstüne imleci getir ve ne kadar alanı kapsadıgını gör herhangi bi duvarın yanına git o duvarın yarısından biraz daha fazlasını içine alıyorsa flashın alanı seni karşı tarafa atacaktır

ikinci spelini şimdilik tutuştur seç normalde ışınlan alman gerek fakat ilk zamanlarda pek ayarlayamazsın ne zaman atacağını

altın bilgi ise video izlemek bol bol video izle tavsiyem naru izlemen

Son düzenleme:

mental bey

80+ Bronze
Bazı herolar aşırı ayrıcalıklı ve sen o ayrıcalıklı heroları sevmezsen kanser olursun.

Shlimazl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ömer Faruk Sarı
Arkadaşlar lol oynayacağım, yeni indirdim ama Lol'ün L sini bilmiyorum desem yeridir. Öylesine girip oynayıp çıkıyorum. Genel maptaki yerleri hangi karakter nerede oynar bilmiyorum. Tek bildiğim minyon öldüreceğim ve item satın alıp özel güçlerle "Q,W,E" adam öldürdüğüm. Kısa özet şeklinde nereden bilgi alabilirim ? Maptaki konumlar gibi, duyduğum terimler "ADC, SOLO, MİD, TOP" gibi terimler. Bunlar hakkında detaylı bilgi nasıl alabilirim ? (Kısa ve net bir şekilde) Yardımcı olursanız sevinirim
Başlamak senin seçimin ancak oyunda "denge" kavramının bulunmadığını en baştan belirteyim.Bazı şampiyonlar aşırı dengesiz ve güçlü iken nerf yani zayıflatma gelmiyor.Bu da haliyle oyunun dengesini bozuyor.Ancak metaya bağlı kalıp güçlü karakterleri oynamayı öğrenirsen kazanan hep sen olursun.Sana tavsiyem
1-Başlama
2-İlla başlayacağım diyorsan da YouTuberlardan yardım al.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Başlamak senin seçimin ancak oyunda "denge" kavramının bulunmadığını en baştan belirteyim.Bazı şampiyonlar aşırı dengesiz ve güçlü iken nerf yani zayıflatma gelmiyor.Bu da haliyle oyunun dengesini bozuyor.Ancak metaya bağlı kalıp güçlü karakterleri oynamayı öğrenirsen kazanan hep sen olursun.Sana tavsiyem
1-Başlama
2-İlla başlayacağım diyorsan da YouTuberlardan yardım al.
Tek zed ile oynuyordum, karşıma hep güçlüler geliyordu. Bazılarını alıyorum bazılarını beni kesiyor. xd kanser olursun kardeş, kanserrr.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar aram girdim elim ayağım titriyor başlamadan bırakıcam galiba

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
sabır

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Eskiden adcler zed'i görünce kaçardı şimdi zed'i görünce üzerine üzerine geliyor

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Arkadaşlar aram girdim elim ayağım titriyor başlamadan bırakıcam galiba
Başlama pişman olursun zehir illet bisi yeminle 1m ustalığa sahip olduğum şampiyonlar var deliricewm yeminle sakin başlama öğrenene kadar zaten ana bacı din dil ırk sövüyorlar (mute all yapabilirsin tabii) ama onermem

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Sana tavsiyem sett oyna üst koridorda rakibi kanser edersin

Top Bottom