anilwastaken
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
Tüm şartları (Level 30 olma ve Takdir Seviyesi 3) karşılamama rağmen PBE sunucusuna girmeye çalıştığımda "Oyun Kullanım Dışı" diyor.Nasıl çözerim?
Takdir seviyesi 3 değil de 4 gerektiriyor diye biliyorum. Ayrıca oyun kullanım dışı olabilir çünkü bu bir test sunucusu. Sürekli olarak oyunu değiştiriyorlar test etme amaçlı. Başka bir zaman diliminde tekrar dene.
Yoo sunucu kapalı değil şu an oynuyorum ayrıca takdir seviyesi 3 hala.Takdir seviyesi 3 değil de 4 gerektiriyor diye biliyorum. Ayrıca oyun kullanım dışı olabilir çünkü bu bir test sunucusu. Sürekli olarak oyunu değiştiriyorlar test etme amaçlı. Başka bir zaman diliminde tekrar dene.
Olmuyo kanka bence clientte Oyun Kullanım dışı diyorYoo sunucu kapalı değil şu an oynuyorum ayrıca takdir seviyesi 3 hala.
Alıntıyı görüntüle
PBE'nin kendi ikonuna tıklıyorsun değil mi? Öbür türlü hata veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Hangi dili seçtin? ENGLISH (EN) seçince sorunsuz açılıyordu bende.Olmuyo kanka bence clientte Oyun Kullanım dışı diyor
Az önce o LIVE ve PBE arası menüyede giriyordum artık o da yok.Harika ya(yani dili bile ayarlayamıyorum şuan)ticketede cevap yokHangi dili seçtin? ENGLISH (EN) seçince sorunsuz açılıyordu bende.
Görev Yöneticisi'nden LoL ile alakalı her şeyi kapatıp tekrar gir. Hocam LoL clienti sıkıntılı maalesef yapacak bir şey yok Ezreal skini getiriyorlar arayüz buglarını düzeltmek yerine.Az önce o LIVE ve PBE arası menüyede giriyordum artık o da yok.Harika ya(yani dili bile ayarlayamıyorum şuan)ticketede cevap yok