LoL PBE sunucusuna giremiyorum

Reaksiyon skoru
80
Tüm şartları (Level 30 olma ve Takdir Seviyesi 3) karşılamama rağmen PBE sunucusuna girmeye çalıştığımda "Oyun Kullanım Dışı" diyor.Nasıl çözerim?

Takdir seviyesi 3 değil de 4 gerektiriyor diye biliyorum. Ayrıca oyun kullanım dışı olabilir çünkü bu bir test sunucusu. Sürekli olarak oyunu değiştiriyorlar test etme amaçlı. Başka bir zaman diliminde tekrar dene.

Takdir seviyesi 3 değil de 4 gerektiriyor diye biliyorum. Ayrıca oyun kullanım dışı olabilir çünkü bu bir test sunucusu. Sürekli olarak oyunu değiştiriyorlar test etme amaçlı. Başka bir zaman diliminde tekrar dene.

Ekler

• Screenshot_35.png
    Screenshot_35.png
    17.3 KB · Hit: 273
Yoo sunucu kapalı değil şu an oynuyorum ayrıca takdir seviyesi 3 hala.

1635434149474.png

PBE'nin kendi ikonuna tıklıyorsun değil mi? Öbür türlü hata veriyor.

1635434182026.png

Az önce o LIVE ve PBE arası menüyede giriyordum artık o da yok.Harika ya(yani dili bile ayarlayamıyorum şuan)ticketede cevap yok
Görev Yöneticisi'nden LoL ile alakalı her şeyi kapatıp tekrar gir. Hocam LoL clienti sıkıntılı maalesef yapacak bir şey yok Ezreal skini getiriyorlar arayüz buglarını düzeltmek yerine.

Geri