Gwen zor bir hero. W'sunu efektif kullanmazsan hiçbir işe yaramazsın. onuda efektif kullanması zor. ayrıca menzil avantajını kite atarak kullanman lazım. Heronun hasarını bilmek içinde 10-15 oyun atmalısın.gwen al gerçek hasar vur tank falan bana mısın demezsin
İyi vuruş çıkaracak mekanik ne acaba dostum anlamadımGaren ile iyi vuruş çıkarcak bir mekaniğini söyler misin aga
combodan bahsediyor sanırım. pasifini kullanarak sürekli can yenileyecek rakibini dürteceksin. Yani vur kaç vur kaç. O Canını dari vb hero olmadıkça kolayca yenileyemeyecektir. Ardından kaçma skili varsa kullanamaması için q, susturulmuşken tutuştur+e. canı azalınca da ADAĞĞĞLEEEEĞTTTİyi vuruş çıkaracak mekanik ne acaba dostum anlamadım
Alacaksın solo vlad offffUzun bir süredir lee sin oyuncusuyum yaklaşık 150 k civarı var.
Orman oynamaktan bıktım çünkü herkesin hizmetçisi oluyorsun çok azar yiyorsun vs.
Ben de solo oynamayı tercih ettim soloda güçlü kolay bir çar varmıdır?
fiorayı karım yaparım karşımdaSonra karşına bir tane fiora gelecek kafana vuracak .d
1 tane Q' ma bakarPTA BOTRK fioraya karşı hiçbir şey yapamazsınız emin olun
Yaani sanırım ondan bahsediyor yani ben gareni oyy garen demek için oynuyorum demiyorum ki mekanik yok champ ta zaten basit bir şampiyon ve güçlü diye önerdim mekanik istiyorsa gitsin vayne oynasın topta yada kalistacombodan bahsediyor sanırım. pasifini kullanarak sürekli can yenileyecek rakibini dürteceksin. Yani vur kaç vur kaç. O Canını dari vb hero olmadıkça kolayca yenileyemeyecektir. Ardından kaçma skili varsa kullanamaması için q, susturulmuşken tutuştur+e. canı azalınca da ADAĞĞĞLEEEEĞTTT