İzolyÇalışanı
80+ Gold
Dahası
Uzun süredir kullanıyorum yemedim. Birine söyleyip de reportlanmadığın sürece yemezsin.
oha lan çok iyimiş ben 6yıldır felan oynuyorum bi ara underworld yasuo felan vardı onları yapıyodum çok hawli oluyordu ama şu anda en az +40tane felan küre kutu vesayre açmışımdır hala istediğim 1tane kostüm çıkmadı 1tane bak hep leş çıkıp duruyor sinirlerim bozuldu o yüzden bende lol skine gitmeyi düşünüyorumEskidendi o lolskin diğer oyuncularda kostümlü gösteriyordu şimdi öyle değil 3 yıldır kullanıyorum 3 farklı hesapta bi sıkıntı yok
Bekleme bence daha ben dia hesapta kullanıyorum valla olacaklara raziyimoha lan çok iyimiş ben 6yıldır felan oynuyorum bi ara underworld yasuo felan vardı onları yapıyodum çok hawli oluyordu ama şu anda en az +40tane felan küre kutu vesayre açmışımdır hala istediğim 1tane kostüm çıkmadı 1tane bak hep leş çıkıp duruyor sinirlerim bozuldu o yüzden bende lol skine gitmeyi düşünüyorum
valla eskiden kullanıyordum bıraktım şimdi geri yükledim ben nasus oynamayı çok seviyorum fakat skinsiz çok kötü 6sw nasusum var 7 yapıcam 1tane seviye sonra zebani alıp milletin kafasına kafasına vurmayı planlıyorumBekleme bence daha ben dia hesapta kullanıyorum valla olacaklara raziyim
Garen otpyim nasusari sevmemvalla eskiden kullanıyordum bıraktım şimdi geri yükledim ben nasus oynamayı çok seviyorum fakat skinsiz çok kötü 6sw nasusum var 7 yapıcam 1tane seviye sonra zebani alıp milletin kafasına kafasına vurmayı planlıyorum
bende nasus olarak uzakçı heroları sevmem 6 olana kadar çok fena pataklıyorlarGaren otpyim nasusari sevmem
nası yhga2 çardan perma yedim lolskin yüzünden yakın zamanda
hiç lol skin felan kullanıyorum demişmiydin yani ben lolün farkedeceğini çokta zannetmiyorum2 çardan perma yedim lolskin yüzünden yakın zamanda
Hayırnası yhga
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç lol skin felan kullanıyorum demişmiydin yani ben lolün farkedeceğini çokta zannetmiyorum
Evet kesin olarak ban sebebi eskiden değildi.Çoğu arkadaşım 4 yıldır felan lol skin kullanıyor ban yemediler bende kullanmak istiyorum ama riskli geliyor gerçekten artık ban sebebimi değilmi öğrenmek istiyorum.
aynenbende nasus olarak uzakçı heroları sevmem 6 olana kadar çok fena pataklıyorlar