Neler Yeni

Lol takdir seviyesi sıkıntısı

1Swench

80+
son zamanlarda afk kalma oranın baya düştü felan diyor lol bana, her oyun en az 1 2 honor alıyorum küfür etmiyorum reportlanmıyorum ancak eskiden bunların hepsini yaptığım için takdir seviyesi 0 ve ne yapsam yükselmiyor ne yapabilirim.

1732183048131.png

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Çiko
taktir seviyesi yükselince ne oluyor

1Swench

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
taktir seviyesi yükselince ne oluyor
hocam şöyle söyliyim çoğu karakterde s- üzeri not alıyorum ancak ödül olarak sandık alamıyorum. sebebide takdir seviyemin kitli olması: kitli olmasının sebebi ise eskiden çok küfürlü mesajlar yazmam,flame atmam, bilerek feedleyip hesabı 2 defa askıya sokmam :D

Daisys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
nurullah kılıç
hocam şöyle söyliyim çoğu karakterde s- üzeri not alıyorum ancak ödül olarak sandık alamıyorum. sebebide takdir seviyemin kitli olması: kitli olmasının sebebi ise eskiden çok küfürlü mesajlar yazmam,flame atmam, bilerek feedleyip hesabı 2 defa askıya sokmam :D
hahashdahsdhasdhasd iyi yapıyorlar sana sandık vermesinler zaten

1Swench

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
hocam ergenliğin tam ortasında oluyor öyle şeyler, şuanda pişmanım :D sağlıcakla kalın
bence 2 defa askıya alınan hesapla takdir seviyesi artması daha zordur çünkü ben 15-20 günde seviye 3 takdir oldum ama siz bayadır uğraşıyormuşsunuz gibi görünüyor

WhoCares

80+ Gold
zamanında seviye 5 e kadar yükselmişti öyle çokta dert edilecek bir şey diye kapsül veriyor skin simge totem çıkıyor turuncu özle kalıcı açabiliyorsun kutuda çooooooooooook nadir veriyor

Top Bottom