Oyun oynarken sürekli kazanmak mı istiyorsun derdini anlayamadım, sürekli kazanmaksa derdin o zaman ne zevk alıcaksan oyundanAlıntıyı görüntüle
kötü kötü takımlar gelip duruyo adc oynayasım kaçtı şu en üsteki maçta 60k hasar attım takımın en yüksek 2.hasarı 15k yeni sezonda elo hellden çıkılır mı oyun normal oyuncularla eşletiriyor mu?
bu nasıl mantık kardeş sürekli kötü takım gelip duruyor adam akıllı takım istemek suç muOyun oynarken sürekli kazanmak mı istiyorsun derdini anlayamadım, sürekli kazanmaksa derdin o zaman ne zevk alıcaksan oyundan
bak takıma gelip 0/31/1 biri geliyo ve sövüyo bu normalik anlayısı neOyun oynarken sürekli kazanmak mı istiyorsun derdini anlayamadım, sürekli kazanmaksa derdin o zaman ne zevk alıcaksan oyundan
Valoda bu mantık var kda na göre rakip buluyor çünkü oynayani çok bunu yaparken zorlanmıyor LoL ü hiç kesintisiz takip etmedim 1-2 el atıp sildim çoğu zaman ya da PC kaldırmadı zamanında sarmadı şimdi de oynamıyorum belki valo daki mantik varmıştır LoL de deLol kitlesi genel olarak çok kötü.
Maalesef Riot'da bir şey yapmaz, yapamaz.
Adam herkesi senin performansına göre eşleştirmeye çalışsa oyuncu bulamaz. O yüzden böyle çürükler veriyor.
Valoda bu mantık var kda na göre rakip buluyor çünkü oynayani çok bunu yaparken zorlanmıyor LoL ü hiç kesintisiz takip etmedim 1-2 el atıp sildim çoğu zaman ya da PC kaldırmadı zamanında sarmadı şimdi de oynamıyorum belki valo daki mantik varmıştır LoL de de