Neler Yeni

LoL yeni sezon ne zaman

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
1673308355901.png

kötü kötü takımlar gelip duruyo adc oynayasım kaçtı şu en üsteki maçta 60k hasar attım takımın en yüksek 2.hasarı 15k yeni sezonda elo hellden çıkılır mı oyun normal oyuncularla eşletiriyor mu?

Alıntıyı görüntüle
kötü kötü takımlar gelip duruyo adc oynayasım kaçtı şu en üsteki maçta 60k hasar attım takımın en yüksek 2.hasarı 15k yeni sezonda elo hellden çıkılır mı oyun normal oyuncularla eşletiriyor mu?
Oyun oynarken sürekli kazanmak mı istiyorsun derdini anlayamadım, sürekli kazanmaksa derdin o zaman ne zevk alıcaksan oyundan

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynarken sürekli kazanmak mı istiyorsun derdini anlayamadım, sürekli kazanmaksa derdin o zaman ne zevk alıcaksan oyundan
bu nasıl mantık kardeş sürekli kötü takım gelip duruyor adam akıllı takım istemek suç mu

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Lol kitlesi genel olarak çok kötü.
Maalesef Riot'da bir şey yapmaz, yapamaz.
Adam herkesi senin performansına göre eşleştirmeye çalışsa oyuncu bulamaz. O yüzden böyle çürükler veriyor.

alperennN

80+ Silver
Lol kitlesi genel olarak çok kötü.
Maalesef Riot'da bir şey yapmaz, yapamaz.
Adam herkesi senin performansına göre eşleştirmeye çalışsa oyuncu bulamaz. O yüzden böyle çürükler veriyor.
Valoda bu mantık var kda na göre rakip buluyor çünkü oynayani çok bunu yaparken zorlanmıyor LoL ü hiç kesintisiz takip etmedim 1-2 el atıp sildim çoğu zaman ya da PC kaldırmadı zamanında sarmadı şimdi de oynamıyorum belki valo daki mantik varmıştır LoL de de

Silinsin

80+ Silver
Aslında riot bunu bilerek yapıyor şahsi fikrimce rank atlamaya ne zaman yakınlaşsam takımı benim taşımamı bekliyor bir nebze de haklılar açıkçası bu yüzden Duo girin derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Valoda bu mantık var kda na göre rakip buluyor çünkü oynayani çok bunu yaparken zorlanmıyor LoL ü hiç kesintisiz takip etmedim 1-2 el atıp sildim çoğu zaman ya da PC kaldırmadı zamanında sarmadı şimdi de oynamıyorum belki valo daki mantik varmıştır LoL de de

Lol'de bildirim kadarıyla şöyle bir sistem var:
Oluşturulacak takımın toplam MMR'ı karşı takıma eşitse eşleştiriyor.
Bu da 2 elmas 3 gold = 5 platin.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
yıllardır aynı muhabbet bu böyle devam edecek, kendi imkanların ile bir şekilde ya çıkacaksın ya da bırakacaksın.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Yapacak bir şey yok maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular