Dün verilen hata yukarda da bahsettim aslındaDostum müneccim miyiz ne hatası verdi nerden bilelim biz. Keşke hatayı da yazsaydın.
Dünkü hata hakkında da bilgim yok malesefDün verilen hata yukarda da bahsettim aslında![]()
Çok fazla boş konu açan var yapılan açıklamayı da görmedim sadece acaba herkesdemi olmuş diye merak ettim ve yazmak istedimDostum dün bu konuda açıklama yaptılar. Hatta özür mahiyetinde görev verdiler herkese. Demek oluyor ki sorun çözülememiş bugün tekrar oldu. Biraz boşuna mı açılmış sanki konu.
bekleme sırasına attı 9000. sıralara falan doluyor tekrar o sıraya atıyorduDünkü hata hakkında da bilgim yok malesef.
arkadaş doğru söylemiş hatayı bilemeyiz ekran görüntsü falan bırakman daha iyi olurdu.Dostum müneccim miyiz ne hatası verdi nerden bilelim biz. Keşke hatayı da yazsaydın.
teşekkür ederim boş olmuş demek yerine bilgilendirmen için teşekkür ederim daha yeniyim forumlarda anca anca öğreniyorumarkadaş doğru söylemiş hatayı bilemeyiz ekran görüntsü falan bırakman daha iyi olurdu.
Ayrıyeten başlığa detaylı bilgi yazarsan forumu kullananlar için daha yararlı olur.
Bana hoşgeldin demek düşer.teşekkür ederim boş olmuş demek yerine bilgilendirmen için teşekkür ederim daha yeniyim forumlarda anca anca öğreniyorum
Tekrar Teşekkür EderimBana hoşgeldin demek düşer.