Neler Yeni

Lolde Di̇rekt Euwest Açiliyor

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
benim lol hesabım vardı tr sunucusunda euwestte de ayrı varmış girerken beni 10 lv euweswt hesabıma atıyor tr hesabıma nasıl giriş yapabilirm istemcide sadece euwest seçilebilir gözüküyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Artık eskisi gibi seçim yok. Hesabın o sunucuya bağlı oluyor bayağı bir oldu değişeli.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık eskisi gibi seçim yok. Hesabın o sunucuya bağlı oluyor bayağı bir oldu değişeli.
gittimi eski hesabım içinde binlerce liralık değerli şeyler vardı aga ya daha geçen senenin 9. ayında girmiştim

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ufuk
aslında hesabın bölgesini mağazada değiştirme vardı ona bakabilir diye düşünüyorum arkadaş. 1 öz vardı bi ara ama yabancı yerlerde bilemem.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
aslında hesabın bölgesini mağazada değiştirme vardı ona bakabilir diye düşünüyorum arkadaş. 1 öz vardı bi ara ama yabancı yerlerde bilemem.
aga ama şöyle euwest ile açılıyor oyun ve bu hesap benim tr hesabım değil 10 lv low bir hesap skin falan yok bir şey yok benim tr hesabımı açmam lazım

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ufuk
1679433782995.png

örnek veriyim şuanda bi sıkıntı var diye göstermekte. belki devrede olduğunda geçebilirsin. herhangi bir servera parasını bilemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga ama şöyle euwest ile açılıyor oyun ve bu hesap benim tr hesabım değil 10 lv low bir hesap skin falan yok bir şey yok benim tr hesabımı açmam lazım
acaba oyununu silip tr bölgesinden hesap açıp öyle mi yüklesen bi ara öyle bi şeyler vardı diye biliyorum denemiştim eu serverına geçmem için eudan launcher indirip kurmuştum yada yanlış biliyorda olabilirim. yanlış yönlendirmeyeyim seni.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Evet bölge transferleri var. Amma velakin arkadaş hesaba giremiyorum diyor :D

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Alıntıyı görüntüle
örnek veriyim şuanda bi sıkıntı var diye göstermekte. belki devrede olduğunda geçebilirsin. herhangi bir servera parasını bilemem

acaba oyununu silip tr bölgesinden hesap açıp öyle mi yüklesen bi ara öyle bi şeyler vardı diye biliyorum denemiştim eu serverına geçmem için eudan launcher indirip kurmuştum yada yanlış biliyorda olabilirim. yanlış yönlendirmeyeyim seni.
Evet bölge transferleri var. Amma velakin arkadaş hesaba giremiyorum diyor :D
sorunum şu aslında benim tr serverinde güzel bir hesabım vardı kd şif girince giriyordum güzel güzel şimdi euwesttede aynı kd ve şifle hesabım varmış galiba beni istemcide kd şif girdiğim an euwestte mevcut olan hesaba atıyor sorunum tr hesabına atmaması ve tr istemcisi varken euwestte attı ve 1.5 gb euwest yüklemesi yaptı otomatik sorunum diğer hesabıma geçememek

1905

80+ Silver
hocam euw olduğuna emin misin client dili değişmiş olabilir mi ? bir güncelleme ile anlamadım ama bende dili ingilizceye çevrildi kendiliğinden

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
hocam euw olduğuna emin misin client dili değişmiş olabilir mi ? bir güncelleme ile anlamadım ama bende dili ingilizceye çevrildi kendiliğinden
evet euw açıldı direkt tr hesabıma atmıyor direkt bunu açıyor lol saçmalamış hesap giderse çıldırırım yılların emeği var

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
beyler tr yok nasıl geçicem anlamadım ben bu hesabı tr ye aktarsam ne olcak bu hesap değildi benim gerçek hesap

dostum ticket at çözerler
milyon tane soru soruyorlar 10 yıl önce açtım hesabı hatırlamıyorum çoğunu

Ekler

• dw2.png
    dw2.png
    141 KB · Hit: 29

1905

80+ Silver
evet euw açıldı direkt tr hesabıma atmıyor direkt bunu açıyor lol saçmalamış hesap giderse çıldırırım yılların emeği var
hocam lolün resmi sitesinden hesaba giriş yapabiliyor musunuz ? şifremi unuttum vs deneyin epostayla yeni şifre belirleyin. birde bir süredir girmediyseniz bu hesaba riot zamanında tüm oyunlar için hesapları birleştirmişti giriş ekranındaki nickleride güncellememizi istemişti diye hatırlıyorum. belkide fark etmeden giriş ekranındaki nick değişmiştir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,412
Üyeler
163,490
Son üye
commonder