Neler Yeni

LoL'de Hangi Şampiyonu Mainlemeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Bekir Kaan
yaklaşık 1 aydır lol oynuyorum ve sadece mf oynuyorum 6.seviye 80 k mf oldum ve artık sıkıldım botta oynamaktan midden gang geliyorlar ölüyorum solodan gang geliyorlar ölüyorum mf yi çok iyi oynuyoum diyebilirim lanemden 4/2 , 7/0 veya rakip güçlüyse 1/2 çıktığımda oluyor her neyse oyunu bir aydır oynadığım için bazı şeylere alıştım sayılır ve mf den sıkıldım başka bir hero oynamak istiyorum ama ne oynayacağımı bilmiyorum lane fark etmez ne önerirsiniz ? (orman dışında bir şeyler önerir misiniz ) (30 seviye oldum bu arada artık dereceli girmek istiyorum ama mf ile dereceli girmek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum)
Öncelikle kolay şampiyonlar başlayıp skillerini izleyerek öğrenin bi kaç normal maçta deneyin sonra dereceli girin sizin için daha iyi olacaktır
Top lane = malphite garen
Mid = annie lux fizz diana
Ad = tristana varus
Support = karma lulu braum
Bunlarda önerilerim

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Diana, fizz, xin, kayn, kaisa, midde ekko oynayabilirsin bence.

Keptın

80+ Silver
lee sin, çok zevkli yav

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,584
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Garen
indir.jpg

Benim de mainim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Kassadin kas
Yada Galio kas galio midde oynuyorum bazen baya zevkli
Yada talon oyna talonla içlerinden geçebilirsin
A

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Akali başlama yeter

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Mid Annie başlayabilirsin. Hem hasar güzel hem de kolay bir şampiyon. Sup olarak Braum ya da Leona mainleyebilirsin.

ust4

80+ Bronze
Başlama oyunu bırak direk bende ilk başladığımda böyle konular açıyordum bırak diyorlardı keşke dinleseydim onları...

En İyi Cevap
3
solo da garen morde vayne cho gath oynayabilirsin midde zed yone adc vayne lucian ashe sup da da panth pyke yuumi lulu öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Akgül
Bence karakter mainleme her karakteri oynamaya çalış illa mainleyeceğim diyorsan garen basit karakter eğlenebilirsin
Darius, Vayne, İrelia bunlarada bakabilirsin

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
yaklaşık 1 aydır lol oynuyorum ve sadece mf oynuyorum 6.seviye 80 k mf oldum ve artık sıkıldım botta oynamaktan midden gang geliyorlar ölüyorum solodan gang geliyorlar ölüyorum mf yi çok iyi oynuyoum diyebilirim lanemden 4/2 , 7/0 veya rakip güçlüyse 1/2 çıktığımda oluyor her neyse oyunu bir aydır oynadığım için bazı şeylere alıştım sayılır ve mf den sıkıldım başka bir hero oynamak istiyorum ama ne oynayacağımı bilmiyorum lane fark etmez ne önerirsiniz ? (orman dışında bir şeyler önerir misiniz ) (30 seviye oldum bu arada artık dereceli girmek istiyorum ama mf ile dereceli girmek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum)
master kolay çar oynayabilirsin.

Tre-x

80+ Silver
Top Bottom