Hesabı satın almıştım blitz yüklemeden önce tıkır tıkır oynuyordum sonra blitz yükledim ve 5 maç sonra felan banlandımLolskin eskiden ban atıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka hesabın çalınmadıysa lolden durduk yere ban yemen imkansız gibi bişi
hesabı satın aldıysan banlanman normal değil mi canım kardeşimHesabı satın almıştım blitz yüklemeden önce tıkır tıkır oynuyordum sonra blitz yükledim ve 5 maç sonra felan banlandım
Ne demek bilmiyorum ama oyun dışı yazılım olduğundandır riot kendisi de açıklamıştı diye hatırlıyorum.İçinde riot apı sistemi olan bir program nasıl yasak olabilir?
LolSkin ban sebebi ve hala da ban atıyor.Lolskin eskiden ban atıyordu
Kanka hesabın çalınmadıysa lolden durduk yere ban yemen imkansız gibi bişi
Dostum hesabın önceki sahibi hile kullanmış olabilir ve hesabı ban yemeden elinden çıkarmak isteyip satmış olabilir.hesabı satın aldıgımı nerden anlamıs olabılırler sence, üstelik 3.parti yazılımdan banlandım ss e adam gibi bakarsan
blitzden ban yenilmez ki uzun zamandır kullanıyorum yemedim rünleri itemleri ayarlayan bi sistemNe demek bilmiyorum ama oyun dışı yazılım olduğundandır riot kendisi de açıklamıştı diye hatırlıyorum.
Blitz hakkında açıklama yok. Banlanma riski var.Skin programları ban sebebidir, blitz gibi taktiksel programlar serbesttir bizzat riot games söyledi ticket attığımda başka bir nedenden olabilir ticket at
Her zaman ban sebebiydi ben hiç yemedim ama yiyen arkadaşlarım oldu belli edilmesi zor ama fark edilirsen banı yersin
bro sen yemediğin diye hiçbir şey değişmiyorKanka uzun zamandır lol oyuncusuyum neredeyse her türlü uygulamayı yazılımı kullandım az çok biliyorum son 3 senede 1 hesabım bile ban yemedi lolskinden ama yinede sen bilirsin
geçmiş olsunhesabı satın aldıgımı nerden anlamıs olabılırler sence, üstelik 3.parti yazılımdan banlandım ss e adam gibi bakarsan
ben de hesap almıstım 20 lıraya ban yedı sonra. Botla falan kasıyolar o hesapları oturup emeğiyle 30 level yapmaya uğraşıp 20 liraya verir mi adam hiçhesabı satın aldıgımı nerden anlamıs olabılırler sence, üstelik 3.parti yazılımdan banlandım ss e adam gibi bakarsan
blitz bir sürü twitch partner yayıncıyla iş birliği yapıyorbro sen yemediğin diye hiçbir şey değişmiyor
geçen sene veya 2 sene önce lolskinin tamamen ban sebebi olduğunu söylediler
öncesinde ban yiyen çok nadirdi
Şu an lolskin çalışmıyor zaten 1 yıldır felanTam tersi eskiden ban sebebi değildi. Şu an öyle.