Neler Yeni

Lolü nasıl bırakırım acil taktik

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
beyler hatırlayanlar olur bundan 1.5 yıl önce lolü nasıl öğrenirim diye bir konu açtım başlama falan dediler şuan 50k shaco 30k twitch ve ww falan var
fena küfür ediyorum chat banım var 2025 e kadar ve gunumun hepsi lolde gecıyor başka aktivitem yok nasıl silcem silersem napcam 3 haftadan beri ders çalışmıyorum

Phanzox

80+ Silver
beyler hatırlayanlar olur bundan 1.5 yıl önce lolü nasıl öğrenirim diye bir konu açtım başlama falan dediler şuan 50k shaco 30k twitch ve ww falan var
fena küfür ediyorum chat banım var 2025 e kadar ve gunumun hepsi lolde gecıyor başka aktivitem yok nasıl silcem silersem napcam 3 haftadan beri ders çalışmıyorum
Hikayeli oyunlara başla.

majorw0w

80+ Silver
Cidden 2025 e kada chat banin mi var perma atmadilar mi

Phanzox

80+ Silver
Hocam anime fanları falan baya itici geliyor belki öyle olurum diye anime hiç almayım ben yani direk beni geliştircek bişey lazım ama ben malım lol oynuyorum ve bıraktırmıyor bıktırmıyor
Ön yargılı davranma bence.Ama illa istemiyorum dersen spora başlayabilirsin.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Cidden 2025 e kada chat banin mi var perma atmadilar mi
evet ben daha dun maca gırmeden once 15dk bekledım bu 5 defa oldu 1 saat sırf bekledim bundan öncekilerle falan yanı bıkmıyor bekledıgım zamanda ogun demırcı ızlıom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemine uygun güzel hikayeli oyunlarda var mesela Hitman: Absolution
Yada kitap okumaya başlayabilirsiniz
saol reis kitap okumak olabilir ben bakayım bir ona eyvallah

Dolar

80+ Silver
Sil gitsin direk unutursun bir kaç güne ben bir oyuna fazla bağımlı olunca öyle yapıyorum

Top Bottom