Kaanps4player
80+ Bronze
Dahası
Beleş olacak beyler long dark yazayım dedim
knk şuan dünyanın en mutlu insanı olabilirsinevet bedava
bu da rehberim okumak isteyen olursa.Rehber - Yeni Oynayacaklar İçin The Long Dark Hakkında Ayrıntılı Rehber
Merhaba dostlarım, bugün the long dark'a yeni başlamış veya ne yapacağını bilmeyip oyunu bırakanlara tekrar oynatacak bir rehber hazırladım. Haydi rehberimize geçelim. Yalnız baştan uyarayım, bu rehber sadece HAYATTA KALMA VE MÜCADELE türü içindir, wintermute yani hikaye moduna değinmeyeceğim...forum.donanimarsivi.com
la relkam yapma la bunu alsak bile oynayacak pc yok neyse 2023 te alırım bir tane oynarım.evet bedava
bu da rehberim okumak isteyen olursa.Rehber - Yeni Oynayacaklar İçin The Long Dark Hakkında Ayrıntılı Rehber
Merhaba dostlarım, bugün the long dark'a yeni başlamış veya ne yapacağını bilmeyip oyunu bırakanlara tekrar oynatacak bir rehber hazırladım. Haydi rehberimize geçelim. Yalnız baştan uyarayım, bu rehber sadece HAYATTA KALMA VE MÜCADELE türü içindir, wintermute yani hikaye moduna değinmeyeceğim...forum.donanimarsivi.com
daha değilknk şuan dünyanın en mutlu insanı olabilirsin
tamam abi relkam yapmam.la relkam yapma la bunu alsak bile oynayacak PC yok neyse 2023 te alırım bir tane oynarım.
ne zaman alıcaksındaha değil
en mutlu olduğum gün sistemimi aldığımda the long dark ta ayarları ultraya çekip "Oyna" ya basmak.
En büyük hayalim bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam abi relkam yapmam.
EvetEpicgames tem i?
relkam ne la, velkam velkam. Hoşgeldin hoşgeldin.daha değil
en mutlu olduğum gün sistemimi aldığımda the long dark ta ayarları ultraya çekip "Oyna" ya basmak.
En büyük hayalim bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam abi relkam yapmam.
belirsiz...ne zaman alıcaksın