Lösemi hastasına laptop önerisi

geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirsin

Bir bak istersen bunu buldum.

Geçmiş olsun dostum Allah şifa versin. Kafanı çok takma çaresi olmayan bir şey değil için rahat olsun.

Kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun Allah bol şifalar versin 45k ya 4070 indirime girdi al victuslardan çok daha iyidir erazer
https://app.hb.biz/6VdjyUAj8gZi
Hepinize teşekkürler arkadaşlar inşallah atlatıcam zor süreç ama geçiyor bi şekilde.
Bu laptop çok cazip duruyor sanırım bunu alacağım ama ısınma problemi var diyorlar sıkıntı yaratır mı uzun kullanımda

Hepinize teşekkürler arkadaşlar inşallah atlatıcam zor süreç ama geçiyor bi şekilde.
Bu laptop çok cazip duruyor sanırım bunu alacağım ama ısınma problemi var diyorlar sıkıntı yaratır mı uzun kullanımda
Bu laptobu kullanmadım ama ısındığini bende duydum ama laptopun modları var eğlence moduna aldığın zaman işlemciyi 45w sabitliyor ve ısınma azalıyor ben victus kullanmış biri olarak söylüyorum victus alsanda laptop ısınacak yani tek çözüm işlemciye limit koymak böylece ısınmayi takmama gerek kalmaz

arkadaşlar öncelikle merhabalar kısa bir süre önce lösemi olduğumu öğrendim ve hastaneye yattım muhteemelen önümuzde ki 1 seneyi hastanede geçireceğim o yüzden kafam dağılsın oyun oynayım diye laptop bakıyorum
MSI Katana 17 B12VFK almayı düşünüyodum ama ekranı soluk falan deniyor bir de ssd 1 tb olsa daha iyi olur gibi bu fiyat bandında 45k civarına ekranı falan fena olmayan yormayacak 4060lı bi laptop önerebilir misiniz ?
Geçmiş olsun hocam. Katana serisi iyidir, alacaksan 17.3 inç tercih etmen daha iyi olur rahat rahat oynayabilirsin. Ama biraz daha araştırmakta fayda var. Allah şifalar versin.

Geri