Yeni bir sistem topluyorum ama sistemim o kadar da iyi değil fbs'imi yükseltmek için her oyunda lossless scailing kullanmak hala mantıkkı mı ( abdullah abinin 5 ay önceki videosunu izleyip geldim o zaman mantıklıymış)
en az 60 alıyosan düzgün bir performans veriyordu diye hatırlıyorum hocamYeni bir sistem topluyorum ama sistemim o kadar da iyi değil fbs'imi yükseltmek için her oyunda lossless scailing kullanmak hala mantıkkı mı ( abdullah abinin 5 ay önceki videosunu izleyip geldim o zaman mantıklıymış)
And Ryzen 5600 işlemci gtx 1080 ekran kartı (1 sene editörlükte kullanılmış) 32 gb ramYarıyor tabii. Ama çook düşükse işe yaramaz maalesef.
Rahat çalışır.And Ryzen 5600 işlemci gtx 1080 ekran kartı (1 sene editörlükte kullanılmış) 32 gb ram
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistemde çalışır mı hocam
Biraz geç gördüm pardon hocam. Amd 5600 gtx 1080 kingston 32 gb ram gamebooster 165 hz 27 inç monitör RGB kasa rampage RGB klavye ve mouse 22 bin TL hocanÇalışır tabii hocam 1080 hala güzel bir kart zaten. Ben dizi izlerken felan da hep kullanıyorum çok güzel kullanışlı bir uygulama. Ama tabii ki sadece bu uygulamaya güvenerek sistem toplamak da çok mantıklı değil. Sorması ayıp ne kadara anlaştınız sistem için.
Hocam fiyat çok fazla geldi bana. 18 19 bine yeni nesil bir sistem toplayıp üstüne 3 4k ya 24 inç 1080p monitör almanız çok çok daha iyi olacaktır. İleride 6 7 bin lira civarına 2k güzel bir monitöre de geçebilirsiniz.bu bütçe ile çok çok daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.Biraz geç gördüm pardon hocam. Amd 5600 gtx 1080 kingston 32 gb ram gamebooster 165 hz 27 inç monitör RGB kasa rampage RGB klavye ve mouse 22 bin TL hocan
hocam hepsi 22k etmez bence 1080 artık eskidi (güçlü olsa bile eski) gamebooster monitörler genelde kötü oluyor onun yerine sadece kasayı alın 10-12k civarına 10k ya ekipman toplarsınız 5k monitöre 5k da klavye mouseye falan ayrılırBiraz geç gördüm pardon hocam. Amd 5600 gtx 1080 kingston 32 gb ram gamebooster 165 hz 27 inç monitör RGB kasa rampage RGB klavye ve mouse 22 bin TL hocan
Çalışır tabii hocam 1080 hala güzel bir kart zaten. Ben dizi izlerken felan da hep kullanıyorum çok güzel kullanışlı bir uygulama. Ama tabii ki sadece bu uygulamaya güvenerek sistem toplamak da çok mantıklı değil. Sorması ayıp ne kadara anlaştınız sistem için.
Eyvallah hocamHocam fiyat çok fazla geldi bana. 18 19 bine yeni nesil bir sistem toplayıp üstüne 3 4k ya 24 inç 1080p monitör almanız çok çok daha iyi olacaktır. İleride 6 7 bin lira civarına 2k güzel bir monitöre de geçebilirsiniz.bu bütçe ile çok çok daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.
Karar sizin tabii ki ben sadece kendi yorumumu yaptım