SadeceYorumcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 401
USTA HANGİ MONİTÖRÜ KULLANIYORSUN 30 FPS İÇİN?Evet hikayeli oyun için 30fps yeterli fps oyunu mu oynuyorsunuz boşu boşuna görüntü kalitesini düşürüyorsunuz
USTA HANGİ MONİTÖRÜ KULLANIYORSUN 30 FPS İÇİN?Evet hikayeli oyun için 30fps yeterli fps oyunu mu oynuyorsunuz boşu boşuna görüntü kalitesini düşürüyorsunuz
macdeki 8gb ram de pcdeki 16gb rame eşitmişkonsoldaki saf 30fps pcdeki 45-50fpse eşit
bilader 6 yıl ps3 kullanış biri olarak konsol-pc fpsleri aynı değilmacdeki 8gb ram de pcdeki 16gb rame eşitmiş![]()
Ben sadece cyburpunk denedim 60 olan fpsi 170 e sabitlemisti ve cidden oyun akmaya başlamıştı bazı oyunlardada hiç calismiyorRx 570 8gb ekran kartım var çogu yeni nesil oyunda orta ayarlarda 30fps alıyorum bu FPS yi 60 yapmak istiyorum bunun için lossless scaling alınır mı sizce? Önceden bir kaç kez korsan olarak denedim ve uncharted ta yüksek ayarlarda 60fps aldım. Ama god of war da denedigimde ekran bozuluyordu.Sizden öneri bekliyorum.
Her oyunda yapmayacaktır. En ucuz fps arttırma yöntemiBenim sistemde is yaparmı
hikayeli oyun 30fps mi oynanır
yok atkadaş doğru söylüyor.ben de 1.5 sene öncesine kadar 30 fps de sıkıntısız ve net oynuyordum oyunları.aşağıdaki philips monitörle.ne zaman ki forumda bazılarının aklına uyup yüksek hertze geçtim düzenim bozuldu.60 ta bile oynanmıyor.ogünleri özlüyorum.işin ilginci o 60 hz monitör hala duruyor.denemek için hikayeli oyunları 30 fps de oynayayım diye.artık o moitörde de ne hikmetse oynanmaz oldu.pişman oldum yüksek hertz alıp taktığıma sisteme.günahı boynuna buna sebep ben microsoftu gördüm.güvenlik güncellemesi yapıyor belki yazılımla sistemi yüksek hertze ayarlıyor olabilir.dünya biliyor bill gatesin windows yoluyla kontrol almak istediğini.yoksa niye ısrar ettsinler güncelleme almak mecburi,virüs programını kullanmak mecburi.işi gücü yok benim güveniliğimi düşüncek microsoft.oyundan zevk alamazsın 30fps ile , ben tlou'dan 30fps alsam oyunun videosunu izlerim daha iyi
yok hayır olmuyorduPeki görüntüde sıkıntı varmı