Battlefield 1 benim için çok önemli değil BAN yesem bile fakat Fortnite oynayıpta BAN yersem beni üzer çünkü 7 yıllık hesap
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hmm bu durum kötüymüş kaldı ki Fortnite gibi hızın aşırı önemli olduğu bir oyun için çok kötü bir durum...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapımcının kendisi de bu durum hakkında "oyundaki hiçbir dosyası değiştirmiyor oyuna bir şey enjekte etmiyor online oyunlarda yasaklanma alacağınızı düşünmüyorum" demiş diyor hocam yukarda bir arkadaşımız
Programın yapımcısının böyle demesinin bir önemi yok. Zamanında lolskin muhabbetinden millet ban yemişti. 3rd party her zaman sıkıntıdır. Ban gelirse ağlar burdaki herkes hile yapmadım diye... Kullanan kullansın tabi
ayrıca şunuda belirteyim bazı online oyunlarda input lag neredeyse hiç artmadı fakat squad ve arma reforgerda çok fazla arttı sağ tık atıp nişangahı açıyorum 1 saniye sonra açılıyor sol tıkla ateş ediyorum 1 saniye sonra ateş ediyor bazı oyunlarda çok fazla input lag yapıyor
O zaman dediğiniz gibi Online oyunlardan ziyade Hikaye oyunlarında kullanılması çok daha iyi olacaktır.
Tüm cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar...