Neler Yeni

Lpg li araç önerisi alabilir miyim

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
hocam onlar mazotu içer su gibi :D ben duster a zor dayanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

tiguan benzinli olanlara tüp takılıyor dimi.amcamda 2014 model var benzinli tüp yoktu mesela onda.kendisi mi taktırmamış acaba
Aga al bi toros dağ bayır bas git hiç uğraşma. Valla bizim doğuda arazi vs için toros ile geziyorlar bir ton paraları var sen düşün:)

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
Aga al bi toros dağ bayır bas git hiç uğraşma. Valla bizim doğuda arazi vs için toros ile geziyorlar bir ton paraları var sen düşün:)
temizini bulsam alırım gerçekten ama sanayiye gitmekten nefret ediyorum bu duster ile 2 senede 2 kere bakıma gittim çokşükür başka da bişey çıkmadı...sanayiye gir çık 500 tl gidiyor bişeyin olmasa bile

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
temizini bulsam alırım gerçekten ama sanayiye gitmekten nefret ediyorum bu duster ile 2 senede 2 kere bakıma gittim çokşükür başka da bişey çıkmadı...sanayiye gir çık 500 TL gidiyor bişeyin olmasa bile
Haklısın o mevzuda var :) acele etme hocam ufak ufak ilanları kovala illaki denk düşer :)

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Celal Can
Renault fransız diğerleri japon

Geneli alçaktır zaten hocam. Ben motor olarak dayanıklı yazdım.
Yılın göre altyapısı 2000'li yıllara dayanan bir atmosferik motordan çok performans beklememek lazım açıkcası. Otomatik fb7 kullandım. Belki 50 takla atmıştır öyle bir arabaydı ama performansı kötü değildi.
Aerodinamik olarak evet o tarz yollara gelmez katılıyorum

Rampa sorunu çekeceğini düşünmüyorum
Ama o yollara pek gelecek araçlar değillerdir. Eğer böyle yollar geneldeyse biraz toyotaya kaymanı öneririm. Hondalar kadar sorunsuz ve iyidir
Honda FD6-FB7-FD8 kullandım. FD6 1.8 motor 140hp olanıydı, aralarında en iyi çeken de oydu diyebilirim. Çekiyordu diyorum ama ses vardı sadece o da çok hantal kalıyordu. Evet Japon motorları yağını suyunu koy, bakımını yaptır, benzini iyi yerden al. (Şanslıysan) 350-400 bin km yol yaparsın çok rahat bir şekilde.

FD8'lerde 180hp olanlar biraz gidiyor, gerisi biraz boş kalıyor. O yüzden bir Turbolu bir araç bulmak iyi olabilir.

Arkadaşlar sorun çıkarmayan bir lpg li araç önerisi istiyorum
350/400bin TL arası bütçe var

Şuan duster 4x4 dizel kullanıyorum arazi ve yol şartları dolayısıyla 2.60 kuruş yakıyor ortalama...

fiat egea önerir misiniz mesela?
En mantıklısı köy yollarında Renault 9 Broadway alınabilir. Alt takım yüksektir. Engebeli araziler için uygundur ve herhangi bir durumda içiniz de gitmez. Onun dışında o fiyat bandında köyde kullanılcak araba çok bilmiyorum. Elinizdeki Duster idealdir ama bence.

Son düzenleme:

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
Honda FD6-FB7-FD8 kullandım. FD6 1.8 motor 140hp olanıydı, aralarında en iyi çeken de oydu diyebilirim. Çekiyordu diyorum ama ses vardı sadece o da çok hantal kalıyordu. Evet Japon motorları yağını suyunu koy, bakımını yaptır, benzini iyi yerden al. (Şanslıysan) 350-400 bin km yol yaparsın çok rahat bir şekilde.

FD8'lerde 180hp olanlar biraz gidiyor, gerisi biraz boş kalıyor. O yüzden bir Turbolu bir araç bulmak iyi olabilir.

En mantıklısı köy yollarında Renault 9 Broadway alınabilir. Alt takım yüksektir. Engebeli araziler için uygundur ve herhangi bir durumda içiniz de gitmez. Onun dışında o fiyat bandında köyde kullanılcak araba çok bilmiyorum. Elinizdeki Duster idealdir ama bence.
teşekkür ederim...valla mazotu alınca satasım geliyor sonra böyle düşünüyorum kar kış var 4 çeker lazım.ozaman satmaktan vazgeçiyorum.ama lpg kullanan adam gelip ben 85kuruş 1 lira yakıyorumdiyince arabadan soğuyorum...birde lpgye zam gelmeyeceninin garantisi yok o korkutuyor...

eski aracım 2001 honda crv idi otomatik olduğu için babam kullanamadı nedense...yine onu manueli bulayım diyorum çok nadir ilanlarda ...o araçda sonuçta 20 senelik hep sanayi yolu görünüyor seçeneklerde...

duster 3 senedir falan bende şuana kadar 1 tl lik aksesuar almadım..sırf satma niyetim geçsin diye bu hafta ne var ne yok doldurdum arabayı...kışlık lastik bile aldım satmamak için :D

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Celal Can
teşekkür ederim...valla mazotu alınca satasım geliyor sonra böyle düşünüyorum kar kış var 4 çeker lazım.ozaman satmaktan vazgeçiyorum.ama lpg kullanan adam gelip ben 85kuruş 1 lira yakıyorumdiyince arabadan soğuyorum...birde lpgye zam gelmeyeceninin garantisi yok o korkutuyor...

eski aracım 2001 honda crv idi otomatik olduğu için babam kullanamadı nedense...yine onu manueli bulayım diyorum çok nadir ilanlarda ...o araçda sonuçta 20 senelik hep sanayi yolu görünüyor seçeneklerde...

duster 3 senedir falan bende şuana kadar 1 TL lik aksesuar almadım..sırf satma niyetim geçsin diye bu hafta ne var ne yok doldurdum arabayı...kışlık lastik bile aldım satmamak için :D
ahahaha o zaman bakın keyfinize, 3 kuruş fazla olur masrafsız olur ve sanayi derdi olmaz.

Hem bakmayın 80 kuruş 1 lira diyenlere, evet az yakıyordur ama o kadar da değil :D Motorlar o kadar yakmaya başladı.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ahahaha o zaman bakın keyfinize, 3 kuruş fazla olur masrafsız olur ve sanayi derdi olmaz.

Hem bakmayın 80 kuruş 1 lira diyenlere, evet az yakıyordur ama o kadar da değil :D Motorlar o kadar yakmaya başladı.
Hocam 1.4 egealar 75 80 kuruş yakıyor
Şaka yapmıyorum bu arada öyle.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam 1.4 egealar 75 80 kuruş yakıyor
Şaka yapmıyorum bu arada öyle.
1.4 araba lpg li araç Şehir içinde 1 lira ve üstü yakar. LPG 10 tl civarında iken.
Fakat En son lpg aldığımızda 9 tl 33 kuruştan aldık. 400 liraya uzun zaman sonra yaklaşık 42 lt etti.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1.4 araba lpg li araç Şehir içinde 1 lira ve üstü yakar. LPG 10 TL civarında iken.
Fakat En son lpg aldığımızda 9 TL 33 kuruştan aldık. 400 liraya uzun zaman sonra yaklaşık 42 lt etti.
Araç sahibinin dediği şey 80 kuruş. Ben onun yalancısıyım açıkcası. Ama şuan ki yakıt fiyatlarıyla 20 30 kuruş farkın çokta fazla değil bence.
Ne kadar yakıt olmasa da performans yok orası sıkıntılı

DeH$et

80+ Silver
Köy şartları dediniz kafami karistiridiniz ama ben olsam 1.6t Insignia alırdım 180hp çekiş sorunu vs. olmaz.

Top Bottom