Lütfen acil cevaplayin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
3
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Arkadaslar biraz sacma bi soru olucak ama bu islerden pek anlamadigim icin mazur gorun. Ss nova 5 kullaniyorum ve sycrox v6 almayi dusunuyorum ikisi de 2.4 ghzde calisiyor. Aralarinda frekansla ilgili bir sorun olur mu

Çok nadir durumlarda yaşandığı olur ama böyle bir kullanıcı geri bildirimi yok. Sorun olacağını sanmıyorum.

Yapmaz diyenler neye istinaden yapmaz demiş anlamadım. Benim kulaklık ve mouse dongleları birbiriyle çakışıyor, bunun yüzünden 3 metre usb uzatma kablosu almak zorunda kaldım. Donglelar birbirine çok yakın konumdaysa birbiriyle çakışır, birini kasanın önüne diğerini de arkasına tak.

Yapmaz diyenler neye istinaden yapmaz demiş anlamadım. Benim kulaklık ve mouse dongleları birbiriyle çakışıyor, bunun yüzünden 3 metre usb uzatma kablosu almak zorunda kaldım. Donglelar birbirine çok yakın konumdaysa birbiriyle çakışır, birini kasanın önüne diğerini de arkasına tak.
Çünkü düzgün çalışan cihaz gerektiğinde frekans atlar

2.4ghz cihazlar 2400mhz-2483.5mhz aralığında çalışabilir hepsi sabit 2400mhz çalışsaydı dairelerde wifi kullanamazdık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,102
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri