Yardım Lütfen artık biri yardım etsin:,( Laptopumda amd driverini guncelleyemiyorum

xawyet

80+
Reaksiyon skoru
15
Amd nin stok ekran kartıni kullanıyorum driverimi guncellemek istedigimde laptopumun islemcisi bosta %3-4 ken driveri guncelledogimde cpu kullanim yuzdesi bosta %30 lara kadar cikiyor meden olur nasil duzelte bilirim?( Ekran kartı: AMD Radeon Graphics ve demeği unuttugum bir sey daha var driver guncelleme sitesinde deiver guncellemeai indirecegim bolumde ekran kartimi bulamıyorum o yuzden driveri amd nin otomatik gunceleme programiyla yapiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Litfen artik biri yardım edebilirmi

kanka çok anladığım bir şey değil ama amd kullandığım zamanlar ben de kasada aynı sorunu yaşıyordum ve amdnin kendi driver programını çok önermiyorlardı, hala aynı şey geçerli olmayabilir ama sen bence driver bposter veya driverpackden bak, en kötü güncelleme

Amd nin stok ekran kartıni kullanıyorum driverimi guncellemek istedigimde laptopumun islemcisi bosta %3-4 ken driveri guncelledogimde cpu kullanim yuzdesi bosta %30 lara kadar cikiyor meden olur nasil duzelte bilirim?( Ekran kartı: AMD Radeon Graphics ve demeği unuttugum bir sey daha var driver guncelleme sitesinde deiver guncellemeai indirecegim bolumde ekran kartimi bulamıyorum o yuzden driveri amd nin otomatik gunceleme programiyla yapiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Litfen artik biri yardım edebilirmi
AMD yazınsal olarak zaten kötü knk normal bi şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,360
Üyeler
192,696
Son üye
Liqurish