Lütfen F/P Koltuk önerisi yapabilir misiniz

Pole

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba iyi forumlar çok bütçem yok o yüzden sizden koltuk önerisi bekliyorum biraz araştırdım böyle bir koltuk buldum iyi midir başka varsa önerileriniz bekliyorum. Günüm çoğu pc başında çalışarak geçiyor o yüzden lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Attığınız koltuğu uzun süredir kullanıyorum, 4.5k'ya almıştım gayet iyi bence. Günde 10+ saat oturuyorum ağrıtmıyor. Kurulumu düzgün yaptığında iyi koltuk. HAWK Sitesinden birde kol destekleri için yastık alın, mis gibi.

Attığınız koltuğu uzun süredir kullanıyorum, 4.5k'ya almıştım gayet iyi bence. Günde 10+ saat oturuyorum ağrıtmıyor. Kurulumu düzgün yaptığında iyi koltuk. HAWK Sitesinden birde kol destekleri için yastık alın, mis gibi.
Şu an Fabv4 ile v5 aynı fiyatta sizce hangisini alayım

Ofis koltuklarıda uyguna gelir ama ben sunu bunu aldim diyemem forumda biraz gezin

Şu an Fabv4 ile v5 aynı fiyatta sizce hangisini alayım
V4 - V5 arasında fark yok. Renkleri farklı, onlara da farklı V kodları vermişler. V5 Öneririm ama, siyah çok iç karartıyor.

V4 - V5 arasında fark yok. Renkleri farklı, onlara da farklı V kodları vermişler. V5 Öneririm ama, siyah çok iç karartıyor.
Evet şimdi anladım. Beyaz rengi güzele benziyor ama sanki diğer renkler kumaşmış o farklıymış gibi hepsi de kumaştan mı

Evet şimdi anladım. Beyaz rengi güzele benziyor ama sanki diğer renkler kumaşmış o farklıymış gibi hepsi de kumaştan mı
V5 Beyaz değil, koyu gri. Ayrıca evet, FAB serisi tamamen kumaş.

Bu koltuk piyasasında F/P kavramı yok. Hiçbiri fiyatını haketmiyor. Veya absürt fiyatlara çıkmanız gerekli düzgün bir şey alabilmek için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,134
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri