abi valla 250 tl de olmaz değil mi tamam anlıyorum ekonomi çok kötü ama bu zam nedir abi yaComnet, GibirNet, netspeed. Ama bunlara da şubat itibarıyla zam gelecek.
Ben türk telekom 100mbps limitsiz ve full paket tivibu 260 a kullanıyorum.alt yapım yok türknet kullanıyordum 50 mbps 8 upload ama 250 TL yapıyorlar 50 mbps olsun başka bir şey istemiyorum 250 TL veremem abi ya
comnet adam artık insanlara önerip önerip durma yetoComnet, GibirNet, netspeed. Ama bunlara da şubat itibarıyla zam gelecek.
büyük hata yapmışsınız bu arada taahhüt yok + olarak her an zam yersiniz zam yediğiniz anda mesajda gelmez faturada görürsünüz faturanızın duyurular kısmını sürekli takip edinAz önce milleniye başvurdum.
100 Mbps 250 bunlara vereceğime 270 TT ye veririm daha iyi. En azından altyapı sahibi firma.abi valla 250 TL de olmaz değil mi tamam anlıyorum ekonomi çok kötü ama bu zam nedir abi ya
sağolun cevap için100 Mbps 250 bunlara vereceğime 270 TT ye veririm daha iyi. En azından altyapı sahibi firma.
GibirNet ve Comnet 250 olmaz. Netspeed'i bilemem.
bende öyle düşündüm yılbaşından önce türktelekom kullanıyordum türknet geçmeyi düşündüm sonra türknete zam geleceğini dyup türktelekom devam ettim. şuan 24 kullanıyom 170 tl ye 100 mbpsye istediğim zaman geçebiliyom ve geçtiğimde fiyat 235 olucak 2. yılda max 250 miydi neydi en azından ne kadar vereceğim belli 2 yılda. 2 yılda allah bilir diğer internetler kaç tl olur belli değil iyiki geçmişim. bide modem eskiydi yeni modem taktırdım ücretsiz çok şükür iyi. sıkıntı olduğunda anında çözüyolar veya eve geliyolar ertesi gün. ben memnunum inş böyle devam eder100 Mbps 250 bunlara vereceğime 270 TT ye veririm daha iyi. En azından altyapı sahibi firma.
GibirNet ve Comnet 250 olmaz. Netspeed'i bilemem.
Valla bilmiyorum zaten amaç taahattütsüz değil mi? kullanmak neden taahattüt yapayım, yıllarca böyle stabil gitti sıkıntı olmadı çok fazla bir şekilde yansıtıldı bize olmadı ondan da çıkarım baktım öyle bir şey olmuyor bulunur bir çözümü.comnet adam artık insanlara önerip önerip durma yeto
büyük hata yapmışsınız bu arada taahhüt yok + olarak her an zam yersiniz zam yediğiniz anda mesajda gelmez faturada görürsünüz faturanızın duyurular kısmını sürekli takip edin