Neler Yeni

lütfen internet sağlayıcı önerin

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Eray
alt yapım yok türknet kullanıyordum 50 mbps 8 upload ama 250 tl yapıyorlar 50 mbps olsun başka bir şey istemiyorum 250 tl veremem abi ya

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Comnet, GibirNet, netspeed. Ama bunlara da şubat itibarıyla zam gelecek.

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
Az önce milleniye başvurdum.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
alt yapım yok türknet kullanıyordum 50 mbps 8 upload ama 250 TL yapıyorlar 50 mbps olsun başka bir şey istemiyorum 250 TL veremem abi ya
Ben türk telekom 100mbps limitsiz ve full paket tivibu 260 a kullanıyorum.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
Comnet, GibirNet, netspeed. Ama bunlara da şubat itibarıyla zam gelecek.
comnet adam artık insanlara önerip önerip durma yeto
Az önce milleniye başvurdum.
büyük hata yapmışsınız bu arada taahhüt yok + olarak her an zam yersiniz zam yediğiniz anda mesajda gelmez faturada görürsünüz faturanızın duyurular kısmını sürekli takip edin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
abi valla 250 TL de olmaz değil mi tamam anlıyorum ekonomi çok kötü ama bu zam nedir abi ya
100 Mbps 250 bunlara vereceğime 270 TT ye veririm daha iyi. En azından altyapı sahibi firma.
GibirNet ve Comnet 250 olmaz. Netspeed'i bilemem.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Furkan
100 Mbps 250 bunlara vereceğime 270 TT ye veririm daha iyi. En azından altyapı sahibi firma.
GibirNet ve Comnet 250 olmaz. Netspeed'i bilemem.
bende öyle düşündüm yılbaşından önce türktelekom kullanıyordum türknet geçmeyi düşündüm sonra türknete zam geleceğini dyup türktelekom devam ettim. şuan 24 kullanıyom 170 tl ye 100 mbpsye istediğim zaman geçebiliyom ve geçtiğimde fiyat 235 olucak 2. yılda max 250 miydi neydi en azından ne kadar vereceğim belli 2 yılda. 2 yılda allah bilir diğer internetler kaç tl olur belli değil iyiki geçmişim. bide modem eskiydi yeni modem taktırdım ücretsiz çok şükür iyi. sıkıntı olduğunda anında çözüyolar veya eve geliyolar ertesi gün. ben memnunum inş böyle devam eder

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
comnet adam artık insanlara önerip önerip durma yeto

büyük hata yapmışsınız bu arada taahhüt yok + olarak her an zam yersiniz zam yediğiniz anda mesajda gelmez faturada görürsünüz faturanızın duyurular kısmını sürekli takip edin
Valla bilmiyorum zaten amaç taahattütsüz değil mi? kullanmak neden taahattüt yapayım, yıllarca böyle stabil gitti sıkıntı olmadı çok fazla bir şekilde yansıtıldı bize olmadı ondan da çıkarım baktım öyle bir şey olmuyor bulunur bir çözümü.

Top Bottom