Neler Yeni

lütfen klavye için yardım . Kafam karıştı iyice

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ramazan tk
Ya vallahi beynim yandı. O klavyeye bak, onun videosunu izle, bunun kronik sorunu var falan fistan derken yün yumağı gibi kaldım .

500 tl olan bütçemi 700 revize ederek sizden güzel bir kaç klavye önerisi istiyorum.
kronik sorunu olmayan red switch ,numlock olan mümkünse güzel bir bilek desteği olan. RGB li bir kaç öneri alabilirim. Sürekli böyle konu açılıyor farkındayım. Malum indirim haftası fiyatlat sürekli değişiyor.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Ya vallahi beynim yandı. O klavyeye bak, onun videosunu izle, bunun kronik sorunu var falan fistan derken yün yumağı gibi kaldım .

500 TL olan bütçemi 700 revize ederek sizden güzel bir kaç klavye önerisi istiyorum.
kronik sorunu olmayan red switch ,numlock olan mümkünse güzel bir bilek desteği olan. RGB li bir kaç öneri alabilirim. Sürekli böyle konu açılıyor farkındayım. Malum indirim haftası fiyatlat sürekli değişiyor.
Bi öneri alırsan bende bekliyorum kanka rez

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk

500 TL olan bütçemi 700 revize ederek sizden güzel bir kaç klavye önerisi istiyorum.
2 ay önce asus tuf k1 klavye aldım şuan bozulsa garantiyle uğraşmam gider tekrar alırım, tabi bu tarz ürünler kullanıcı kullanımıyla doğru orantılı. ben aldığımda 740₺ idi şuan biraz daha artmış fiyatları

Edit:839₺ en düşük akakçede gözüküyor, satıcılar güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ramazan tk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 ay önce asus tuf k1 klavye aldım şuan bozulsa garantiyle uğraşmam gider tekrar alırım, tabi bu tarz ürünler kullanıcı kullanımıyla doğru orantılı. ben aldığımda 740₺ idi şuan biraz daha artmış fiyatları

Edit:839₺ en düşük akakçede gözüküyor, satıcılar güzel.
hocam herkesin kendine göre bütçesi var. sen öyle yapabilirsin. benim tek atış hakkım var. doğal olarak f/p bir ürün bulmam lazım ki uzun yıllar kullanayım.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk
hocam herkesin kendine göre bütçesi var. sen öyle yapabilirsin. benim tek atış hakkım var. doğal olarak f/p bir ürün bulmam lazım ki uzun yıllar kullanayım.
Ben öneride bulunabilirim sadece +100₺ daha verip vermemek senin araştırabileceğin bir konu.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,373
İsim
Selim
Bu tarihten beri kullanıyorum memnunum rgbsi muhteşem aynısından bugün abime aldık. Yine olsa yine alırım. Şuanki fiyatı 730 falandı itopyada.
Ekran görüntüsü 2022-11-23 181102.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ramazan tk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarihten beri kullanıyorum memnunum rgbsi muhteşem aynısından bugün abime aldık. Yine olsa yine alırım. Şuanki fiyatı 730 falandı itopyada.
Alıntıyı görüntüle
beyaz klavye tarzım değil . tşk ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RGB istiyorum.

Top Bottom